Rukkitaigen valmistatakse juuretise baasil. Juuretis on kääriv segu nagu ka pärmiseened ja piimhappebaktereid.
Liiga vedel juuretis - juuretis käärib liiga kiiresti, tekib liiga palju happeid, liiga hapu leib.
Kui temperatuur on liiga kõrge:
Liiga lühike käärimisaeg. Juuretisse tekib vähem happeid. Liiga pikk käärimisaeg halvendab juuretise kvaliteeti, sest happeid tekib liiga palju.
Otsing sellest blogist
UUS!!!
Oligotseen
Blogi, mis räägib kõigest, mis on Leonhardile oluline ja/või huvitav. Kommenteerige, tellige, lugege, nautige ja õppige. Oligotseen on kro...
esmaspäev, 25. veebruar 2019
Rukkitaigen
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
-
Muusika astmed ei ole noodid. Astmete redel algab 1. astmest ja lõppeb 8. astmega. Kõikide helistike heliredel algab 1. astmest. Astmetel...
-
EESTI RAHVAKALENDRI PÜHAD: JAANUAR Talvine kalapüük Mootse talus . ERA, Foto 17846. Kolmekuningapäev (6. I) Nuudipäev (7. I)...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar