Otsing sellest blogist

UUS!!!

Fotode ning Fotograafia liigid ja žanrid

Millised on fotograafia liigid. Mis on fotograafid Fotode tüübid 1) Must-valge foto. Ajalooliselt on esimene fototüüp. Pärast värvi ilmumist...

kolmapäev, 7. oktoober 2020

Asteegi kunst

müts oli iidne Azteci kunst? Mis seda mõjutas? Asteekide impeeriumi kunst, nagu selle kultuur ja religioon, pärineb pikast ajaloost-ajalugu paljudest erinevatest suguharudest. Azteci kunsti tehnikaid ja teemasid mõjutasid sadu, ehk tuhandeid aastaid kunstisid selles maailma osas.
Mõned kohalikud keeled tegelikult oli sõna  "Art ". Aztecs nimetas erilisi asju nagu see toltecat. See sõna oli rühm inimesi tuntakse Toltecs, kelle linn hävines aastal 1168. Pole kahtlustki, et tohutuid kujud jumalate mahajäetud linnas avaldas Aztecs. Tegelikult väitis Astecs ' i valitsev perekond Toltecs.
Ühisrahval ei lubatud üldiselt isegi kunstiteoseid. Kui te loote ja müüte kunsti, võite olla erandiks, kuid osa kunstist peaks minema ülemise klassi. Nemad olid need, kes üldiselt olid impeeriumi hinnaliste esemete pidajad.
Samuti ei olnud tsivilisatsioon endale kogu oma kunsti. Iidsete Aztec kunstiga kaubeldakse ja palju kasutatud materjale imporditi teistest rahvastest.
Teemad iidsete Aztec kunsti
Impeeriumi rahvas oli Tänulikkus mitmesuguste putukate, lindude, kalade ja loomade jaoks. Paljud nende kunst peegeldasid seda. Jaguarid, pardid, ahvikesed, maod, hirved, koerad-kõik need olid tavalised teemad. Saate rohkem lugeda siin Aztec sümbolid.
Muidugi, palju säilinud kunst oli religioon seotud. Jumalad olid sageli kujutatud ja nad ise olid sageli sarnastatud loomade eri liiki. Jumalate joonistused olid sageli teravad ja nurksed, erksates toonides. Kunst näitaks tihti jumalaid või preestreid, kes on rituaalina riides, või asteekide sõdalased nende finaali.
Mao fresko, Azteci kunst Teotihuacan ' ist
Ühised kunstiliigid
Impeeriumis oli hulgaliselt kunstikunsti.  Rikkalikult värvitud rõivad, arhitektuur, tseremoniaalnoad, pea kleidid-paljud asjad olid kaunistatud kalliskivid ja suled.  Räägitakse, et keiser ei kandnud kunagi samu riideid kaks korda.  Tema pea tükk, mis väidetavalt kuulus keiser Montezuma II on pritsima särav rohelised suled, tikitud kuld ja sinine.  Üllas perekondadel olid kõrvatükid, käevõrud ja kaelakeed.
Lood olid tavaliselt kirjutatud pilte, andes rohkem võimalusi kunsti.  Piktograafid võivad näidata kõige hiljutamaid vallutamist või preestreid või isegi igapäevaelu.
Kivist valmistatud kujud, samuti asteekide maskid, keraamika, kilbid, noad, nikerdatud sambad ja värvitud seinad.
Kunsti võiks teha kuld, hõbe, vask, kalliskivid, suled, korall, savi ja kivi, et nimetada mõned.  Nagu eespool mainitud, ei olnud paljud materjalid piirkonnas levinud, vaid pidid olema kaitstud.
Mosaiigid on väga levinud iidses Aztec kunsti.  Maskid oleks kaetud türkiissinise või kestad (rohkem tegemise ja eesmärgi Aztec maskid...).  Võtke näiteks kaunis kahepeaga madu, mis on ilmselt kulunud kaunistusena tseremoniaalsündmuste ajal, mis on kuvatud Briti muuseumis (vt allolevat linki).
Omadused
Iidne Azteci kunst oli tegelikult väga elutruu.  Paljud nende kujud inimesed, samuti loomad, näevad hämmastavalt realistlik.  Nad näitavad ka vanust ja suurt väljendust.  Kunst paistab elus-aga Jällegi, suur osa sellest on surm ise.  See peegeldab taas inimeste kirg vältida surma ja katastroofi, ja siis vallutada isegi kui see tuli.