Otsing sellest blogist

UUS!!!

Heliograafia

Heliograafia Heliograafia  (prantsuse keeles,  héliographie)  alates  Helios  (Kreeka:  ἥλιος  )  ,  mis tähendab "päike"  ,  ja  ...

neljapäev, 5. september 2019

Unehalvatus

Uneparalüüs ehk unehalvatus on olukord, mille korral inimene kas magama jäädes või ärgates on ajutiselt liikumisvõimetu (paralüseeritud) ja ei suuda rääkida, olles samal ajal teadvel. Uneparalüüsi ajal võivad ilmneda hirmutavad nägemused (näiteks keegi on veel toas), millele ei saada halvatuse tõttu füüsiliselt reageerida. Arvatakse, et uneparalüüs tekib häiritud REM-une tõttu, ehk seetõttu, et und nähes on lihastegevus üldiselt välja lülitatud (lihaste atoonia), vältimaks une ajal liigutusi, kuid vahetult enne magama jäämist või ärkamist võib eneseteadlikkus olla veel säilinud või "ärkvel" varem kui tekib täielik kontroll oma keha ja liigutuste üle, mistõttu tajutaksegi ennast halvatuna.
Unehalvatus tekib siis kui sind äratatakse näiteks ootamatult ülesse või kui sa saad vähe magada. Unehalvatuse tekkimise risk on suurem kui sa magad pidevalt liiga vähe.
See võib olla ka näide deemoni külaskäigust.

Meile nähtamatu maailm: Portaalid

Veel üks asi, mis eelmises osas rääkimata jäi. Nende nimeks on portaalid.
Portaalid:
Portaale on erinevaid. Portaalid on need, millega teise maailma, nähtamatu maailma olendid meie juurde tulevad.
Portaale on erinevaid:
1) Kiiresti liikumise portaalid
2) Ajaportaalid
3) Maailmadevahelise rände portaalid
Portaalid on tavaliselt nagu ussiaugud, sellepärast on neid vahel ka ussiaukudeks kutsutud.
Kuid kõik portaalid ei ole ussiaugud. Portaale on erineva kujuga ja värvusega. Näiteks ühe maja Maailmadevahelise rände portaaliks oli riidekapp. Sealt kapist tuli õhtuti välja üks mees - Ameerika kodusõja-aegses Unioni mundris mees. Ta vaatas korra ringi, püss õlal, ja läks siis tagasi kappi.
Ka peeglid on portaalid. Peeglid on Maailmadevahelise rände portaalid. Mida rohkem on majas peegleid, seda suurem on tõenäosus, et majas tegutseb mingi teise, meile nähtamatu maailma olend.
Võib-olla tulevikus oskavad inimesed ise portaale ehitada. Fantaseerida ju võib...

Meile nähtamatu maailm

Meile nähtamatu maailm ei ole see, mida sa näed kosmoses. See on see maailm, mis on meie juures, maa peal, kuid on ikkagi nähtamatu.
Seal elavad sellised olendid:
Varjuolendid:
Musta varjuga hing, Tavaliselt inimese kujuga (võib ka olla mõne looma kujuga). Nähakse musta kuju, millest läbi ei näe. Tuba või ruum, milles varjuolend asub on pidevalt külmema õhuga kui ülejäänud hoone.
Deemonid (Palju erinevaid, kaasnevad mustad kärbsed ja kõrgem energia).
Erinevaid deemoneid on väga palju. Nad kardavad kõike, mis on seotud ristiusuga. Deemonitel on oma hierarhia, mille tipus on Lucifer. Ka Adolf Hitler on deemon. Deemon on ka Mesopotaamia deemon-jumal-kuningas Pazuzu. Ta on kurjade vaimude, deemonite kuningas. Temaga kaasnevad külmad tuuled ja nakkushaigused, viirused ja katku toov läänetuul. Tal on kohutav, näägutav nägu ja ketendav keha. Tal Pazuzul, põrguliku allilma deemonil, on nii palju jõudu ja võimu, et ta võib tõrjuda teisi deemoneid tagasi allmaailma. Ja ta tegi seda, ta tõrjus Lamashtu tagasi allmaailma. Lamashtu oli deemon, kes ründas mitmesuguste haigustega inimesi. Deemoneid on võimalik välja kutsuda. Selleks on võimalik kasutada erinevaid viise. Näiteks: Ouija Laua abil või keskööl ühte mängu mängides (Mängu nime enam ei mäleta; teadasaamiseks kuulake Podcast'i „Unejutud“).
Mängu käik:
Mängu alustamiseks pidid sa andma täpselt keskööl oma sõrmest valgele paberile verd. Mängu ajal peab ainukene valgus olema küünlavalgus (akendest ei tohi ka muud valgust sisse paista). Võitmiseks pead sa täitma mingi ülesande ja kui sa seda päikesetõusuks pole jõudnud täita või kui sa rikud reegleid, siis jääb vaim igavesti sinu maijja elama.
Ouija Laud: (Ouija Board) [Ui:dža]
Mäng on loodud 19. sajandi lõpul ja sellega saab suhelda teispoolsusega. Laua kasutamise idee on lihtne: laud, millel on kirjutatud kõik tähestiku tähed, numbrid 0 kuni 9 ja põhilised valikud nagu "jah", "ei", "tere" ja "hüvasti". Ouija kasutamiseks panevad osalejad oma sõrmed lauale asetatud plaadile või klaasile, esitavad küsimusi ja näevad, kuidas objekt/nool libiseb üle tähtede ja numbrite. See pakub vastuseid inimeste küsimustele. Kuid Ouija laud on ohtlik, sest see võib välja kutsuda vaime, kes ei taha enam sinu majast lahkuda. See võib välja kutsuda ka teisi kurje meile nähtamatu maailma elanikke (Kõik need selles postituses mainitud päriselt olemasolevad olendid). Mõni inimene on väidetavalt sattunud Ouija Laua kasutamise tõttu isegi haiglasse. Selle tõttu on parem kui seda lauda ei näpitaks. Selle laua sees elab deemon nimega Zozo (Temast tuleb hiljem juttu).
Kriitika Ouija laua kohta:
Kriitikud väidavad, et laua peal olevat, üle laua liikuvat objekti/noolt liigutavad inimese käsi. Nende arusaama kohaselt paneb inimene oma käe laua peale (mida inimene ka teeb, sest kaks sõrme peavad olema laua ülemises osas) ja liigutab sellega juhuslikult, nii et ta ise ka aru ei saa, noolt/objekti. Sellisel juhul saavat inimesed sellise vastuse, mida nad ise loodavad saada.
Vaimud:
Vaimud/Hinged tavaliselt ennast inimestele ei näita. Vahepeal võivad nad ennast näidata. Ei tee kurja. Neid on erinevaid (mustad, valged jne...) Toituvad inimest ümbritsevast energiast.
Valge humanoid The Rake: Valge, inimese moodi liikuv olend. Käed ja jalad tavaliselt inimesest tunduvalt pikemad, nägu puudub.
Slenderman:
Pole päriselt olemas. See on väljamõeldis.
Wendigo:
Põdra pea ja sarvedega inimene, elab Põhja-Ameerika külmades kohtades, Gröönimaal (Artikas). Tegelik olemasolu kaheldav. (Põhja-Ameerika põhjapoolsemate indiaanlaste müüt?).
Mohtman:
Punaste silmadega ja Nahkhiire tiibadega inimene. Tegelik olemasolu kaheldav. Elab Lääne-Virginias.
Jumalad:
Keegi pole näinud ja ei tea midagi. Tegelikult ei eksisteeri. On olemas ainult usundites.
Saatan ja tema käsilased
Saatani käsilasteks on deemonid. Saatani olemasolu kaheldav. Pigem ütleks, et ei eksisteeri. On olemas usundites.
Haldjad (Palju erinevaid)
Leidub filmides, usundites ja raamatutes. Tegelikult ei eksisteeri.
Momo
Väga ohtlik internetimeem. Tegelikult ei eksisteeri.
Poltergeist
Tegelikult olemas.
Asjad teevad häält ja liiguvad iseenesest. Asju, sealhulgas loomi ja inimesi võidakse õhus hoida (leviteerumine) ilma, et oleks näha, mis neid õhus hoiab.
Kummitused
Võivad olemas olla ning võivad ka mitte olemas olla. Sõltub sellest, mida sa kummituseks pead. Kummitust kui olendite liiki ei eksisteeri. Kummitusteks peetakse kõiksugu teisi, juba kirjeldatud ja veel tulevaid olendeid.
Mütsiga mees (Hatman)
Täiesti olemas.
Üleni mustad, musta mütsiga mehed. Relvaks on neil must müts, mida nad viskavad ja millega ei tohi pihta saada. Hatman tuleb siis kui sa ärkad unehalvatuse ajal.
Mehed mustas
Olemas.
Paksus pole näha, väga pikad ja kitsad. Nimetatakse ka mustaks pulkmeheks.
Võivad olla ka õhus.
Mustasilmsed lapsed
Olemas. Nad on vanaaegse riietusega ja nende silmad on süsimustad. Kui neid näed siis jookse. Kui nad sinult midagi küsivad, siis ära vasta.
Zozo
Ouija Lauast välja tulev deemon. On olemas. Kui sa teda tagasi Ouija Laua sisse ei aja, siis ta jääbki sind igavesti kummitama.
Olemasolu: kahtlane
The Rake
Täiesti valge, hästi pika kehaga. Väga pikad jalad ja käed. Ei ole päriselt olemas.
Seda maailma uuritakse inimeste poolt. Meile nähtamatu maailma uurimisega tegelevad paranormaalsuse uurijad.
Paranormaalse kogemuse saanud inimesi nõustavad parapsühholoogid.
Lisaks on ka inimesi, kes paranormaalsuse (vaimude, kummituste jne...) olemasolu ei usu ja püüavad leida igale asjale loogilist seletust. Nemad on skeptikud.
Mina ise olen kahevahel, sest minuga midagi ei juhtu, aga ma olen kuulnud, et mujal on juhtunud.
Liikumisest:
Paranormaalsed olendid (kõik need keda ma kirjeldasin), tulevad meie maailma läbi portaalide. Portaalideks on vastu peegeldavad asjad (peeglid) ja ussiaugu moodi asjad (mustad augud).
Ajast:
Sellised, tundmatud olendid tulevad tavaliselt kella 2 ja 4 vahel, nii päeval kui ka öösel. Aeg on selline, sest sellel ajal on portaalide vaheseinad kõige nõrgemad. Nad ilmutavad end tavaliselt nendele inimestele, kes nende olemasolu usuvad ja/või neid kardavad.
Vaimumaailmaga seotud sõnad:
leviteerumine - ilma masinateta ja nähtava asjata õhus hõljumine, olemine
evimine; evitud - kurjast vaimust vaevatud.
spiritism - kummituste väljakutsumine ja nendega suhtlemine, usk inimeste surmajärgsesse elusse
nekromantia - surnute äratamine ja nende väevõimuga rakendamine oma eesmärkide saavutamiseks nõidumisel või loitsimisel.
See on väga ohtlik, sest surnu asemel võib vastata deemon või surnu võib vihastada väljakutsuja peale.
vaimuolendid - kõik meile nähtamatu maailma olendid.
eksortsism - pahade vaimude väljaajamine. Sellega tegeleb pühaisa, kirikuisa.
Vaimudega suhtlemine:
Vaimudega või tegelikult kõigi nendega, kelle ma siin ära mainisin ehk kõigi vaimumaailma olenditega saab suhelda. Selleks on mitu viisi.
Üks võimalus on neilt inimkeeles midagi küsida. Kuid sellele nad ei pruugi vastata või kui vastavadki, siis sa ei pruugi vastust kuulda, sest mida vanem on vaim, seda vaiksemaks ta jääb.
Teine võimalus on kirja teel. Sa võid talle kirjutada küsimuse ja paluda, et ta sulle kirja teel vastaks. Sellisel juhul vaimumaailma olendid tavaliselt vastavad, kui sa neid just ära pole tüüdanud.
Kolmas võimalus on telepaatia abil. See tähendab, et üks inimene kirjutab küsimused ja teine inimene langeb transsi. Elu ja surma vahelisse olekusse, kus ta ise ka ei tea, mida ta teeb. Sellises olekus hakkab ta automaatselt kirjutama. Need automaatkirjutusel saadud vastused ongi vaimuolendite vastused sinu küsimustele.
Kokkuvõtteks:
Lisaks meile nähtavale maailmale on olemas ka nähtamatu maailm, kus elavad erinevad meile tundmatud loomad.
Need loomad võivad meie juurde tulla nii päeval kui ka öösel. Nende loomadega on võimalik ka ühendust võtta. Ühenduse võtmiseks on mitu viisi. Kuid ühenduse võtmine võib olla ohtlik ja alati ei tahagi vaimud temaga ühendust võtta.

Meile Nähtamatu Maailm: Olendid

Olendid, kellest osad on olemas ja osad ei ole olemas:
Varjuolendid
Deemonid (Palju erinevaid, kaasnevad mustad kärbsed ja kõrgem energia)
Vaimud
Hinged
Inimesed (Palju erinevaid [ennustajad, paranormaalsuse uurijad, parapsühholoogid, skeptikud, jne...]; ümbritsev energia)
Valge humanoid The Rake
Slenderman
Wendigo
Mohtman
Jumalad (Palju erinevaid)
Saatan ja tema käsilased
Haldjad (Palju erinevaid)
Momo
Poltergeist
Kummitused
Mütsiga mees (Hatman)
Mehed mustas
Mustasilmsed lapsed
Zozo