Otsing sellest blogist

UUS!!!

Makrofotograafia

Makrofotograafia juures on kõige olulisem lähivõtete jäädvustamine. See toob välja inimsilmale nähtamatud tekstuurid ja tõstab esile detaili...

neljapäev, 12. november 2020

Rasedate jooga

Rasedate jooga

Rasedus ja emaks saamine on vaieldamatult kõige erilisem aeg iga naise jaoks. See on aeg, kus on palju muutusi ja väljakutseid nii kehale kui ka meelele. Kõik tulevased emad väärivad tähelepanu, toetust ja hoolitsust – ja JOOGA on siin suureks abiks!

Tund toimub tavatemperatuuriga saalis, kus ei kasutata infrapunasoojust.


Milline on joogatund?

See joogatund on spetsiaalselt välja töötatud lapseootel naistele, mis ei ole alati õrn ja rahulik jooga, vaid võib pigem mõnikord olla energeetilisem, aktiivsem ja liikuvam.  Tund on füüsiliselt väljakutseid pakkuv, kuid samas on emotsionaalselt toetav. 
Joogaasendid ühendame hingamisega, kasutame meditatsiooni ja visualiseerimist, et aidata tulevasel emal toime tulla muutustega nii füüsilisel kui emotsionaalsel tasandil.  

Miks tulla tundi?

Rasedate joogatund annab Sulle kindlustunnet ja tuge, mis aitab sünnituseks ette valmistuda nii füüsiliselt kui ka vaimselt. Jooga annab abistava käe mitte ainult tulevastele emadele, vaid ka beebidele ja nende peredele ning see positiivne mõju jätkub veel aastaid peale lapse sündi.
Jooga erineb kõigist teistest treeningutest, sest saame ennast arendada läbi kõigi tasandite - fü
üsilise, vaimse, emotsionaalse ja hingelise tasandi. Jooga muudab meid positiivsemaks ja elurõõmsamaks, vähenevad stress ja unehäired.
Füüsilised joogaharjutused aitavad raseduse muuta keha jaoks mugavamaks, parandavad seedimist ning leevendavad pinget seljas, õlgades ja jalgades. Läbi erinevate asendite paraneb vastupidavus,et sünnitus oleks kergem.


Kellele see tund sobib?

Rasedate joogatund sobib kõigile - alates raseduse esimestest nädalatest kuni sünnituseni. Jooga annab võimaluse harjutuste koormust reguleerida nii, et saad ise raskusastme valida ja järgida oma keha võimeid.