Otsing sellest blogist

UUS!!!

Heliograafia

Heliograafia Heliograafia  (prantsuse keeles,  héliographie)  alates  Helios  (Kreeka:  ἥλιος  )  ,  mis tähendab "päike"  ,  ja  ...

esmaspäev, 4. märts 2024

Tulevased teemad ja plaanid

Blogi, mis räägib kõigest, mis on Leonhardile oluline ja/või huvitav. Kommenteerige, tellige, lugege, nautige ja õppige.
Lisaks varasematele teemadele on nüüdseks ära tehtud loodusvööndite, kliimavöötmete ja valitsemisvormide teemad.
Üldiselt blogi algab päevablogiga (2019 jaanuaris), siis tulevad järjest psühholoogia, geograafia, pagari eriala, poliitiline ideoloogia, usuline ideoloogia, paranormaalsus, muusikateooria, muusika ajalugu, kunstiajalugu, loovus, perekonnaõpetuse teemad, majandus, loovus, Eesti ajalugu, maailma ajalugu, ühiskonnaõpetuse teemad, paranormaalsus, lennundus, ajalugu inimeste kaupa, ökoloogia, geneetika, pangandus, valitsemisvormid, kliimavöötmed, loodusvööndid. Ühtlasi ka põhikooli geograafia ja bioloogia. Aga see pole iga kord nii: mõnikord tulevad erineva teema postitused segamini. Ning vahele võib tulla ka täiesti suvalisi teemasid.
Tulevased teemad:
1. Päevablogi
2. Minu arvamused/mõtted
3. Metsandus
4. Kalandus
5. Riietumisnormide ajalugu
6. Ajalugu inimeste kaupa
7. Muu maailma ajalugu
8. Spordialad ja nende ajalugu
9. Fotograafia ajalugu
10. Meditsiin
11. Loodus (Eluta loodus ja Elusloodus: Loomad, taimed, seened, bakterid, viirused, protistid)
12. Jahindus
13. Muud teemad

Lisaks eelnevalt mainitule üritan ma siia lisada veel erinevate ainete põhikooli ja gümnaasiumi materjale. Ning muidugi ka õppematerjale kõikidest muudest koolidest, kus ma midagi olen õppinud.