Otsing sellest blogist

UUS!!!

Fotograafia žanrid

Raportide fotograafia Fotograafia žanrid Selle suuna eripära fotograafias on see, et peamine osa reporteri niši on hõivatud professionaalide...

kolmapäev, 20. november 2019

Ärge Mängige Lolli!!!

Kuulge kallid inimesed. Miks te teete nii?
Mis teil viga on? Miks ei või inimesed olla sellised nagu nad on või tahavad olla? Miks te, teised inimesed, "sildistate" inimesi? Mille jaoks see kõik üldse vajalik on?
Euroopa inimõiguste ja Kodanikevabaduste Kaitse Konvensiooni Artikkel 14 Ütleb, et:
Käesolevas konventsioonis sätestatud õiguste ja vabaduste kasutamine tagatakse ilma mingi diskrimineerimiseta selliste tunnuste alusel nagu sugu, rass, nahavärvus, keel, usutunnistus, poliitilised või muud veendumused, rahvuslik või sotsiaalne päritolu, rahvusvähemusse kuuluvus, varanduslik, sünni- või muu seisund.
Kuid, mille pärast inimesed keelduvad kaitsmast seksuaalvähemuste õigusi. 
Ma olen kuulnud, et praegune valitsus, ilmselt peamiselt EKRE algatusel, keeldus toetamast seksuaalvähmuste õigusi. Miks? Kas tõesti need nii-öelda traditsioonid, mis ei ole tegelikult üldse Eesti omad, on nii olulised?
Tegelikult ei ole ju. Või olgu, teeme näo, et traditsioonid on olulised. Kuid sellisel juhul peaks ju ajaloos veel rohkem tagasi minema ja lähtuma oma tegevustes Eesti muinasusunditest ja muinasaegsetest seadustest, mitte kristlusest. Järelikult konservatiivide loogika on täielik jama, bullshit, nagu inglise keeles öeldakse.
Mida tuleks parema tuleviku jaoks teha.
Selleks, et tuleviku Eesti oleks inimestele elamiseks parem koht tuleks kõigepealt kaotada inimeste lahterdamine. Inimestele tuleks õpetada, et sotsiaalne ja bioloogiline sugu on erinevad asjad ning inimene pole ise selles süüdi, et talle meeldivad samast soost inimesed. Inimestele tuleks õpetada ka, et sugusid, ka bioloogilisi on rohkem kui kaks [lisaks traditsioonilistele XX ja XY on ka XXX, XXY, XYY jne...]. Ka sotsiaalseid on hästi palju.
Mis on teil inimestel pagulaste ja teise nahavärvi ja usundiga inimeste vastu.
Eriti imelik on see usundi jama, sest eestlased ju ise ka usuvad igasuguseid loodususundeid ja kristalle ehk nii-öelda esoteerikat. Eestlased ju tegelikult ei usu ka ise kristlust. Olgu võib ju ütelda, et tegu on islamis ja selle äärmusluses. Kuid kogu islam ei ole ju äärmuslus. Seda võite te ka siitsamast, minu blogist lugeda.
Kokkuvõtteks.
Kõik mis ma tahtsin teile öelda on, et vähemuste kaitsmine on oluline, konservatism on, vähemalt mingis mõttes, jama, mis põhineb valedel. EKRE-t ei tohi valida, sest ta valetab inimestele. Lähtuda tuleb teadmistepõhisusest ehk valida tuleb liberaale või rohelisi või sotsialiste.