Otsing sellest blogist

UUS!!!

Eeltalv

Blogi, mis räägib kõigest, mis on Leonhardile oluline ja/või huvitav. Kommenteerige, tellige, lugege, nautige ja õppige. Eeltalv Mine navige...

esmaspäev, 29. märts 2021

Holograafiline printsiip

Holograafiline printsiip

Holograafilist printsiipi kasutatakse häirete ja difraktsioonide salvestamiseks ja reprodutseerimiseks, objektide reaalse kolmemõõtmelise kujutise salvestamiseks ja taasesitamiseks. Objekti kasutatakse laine interferentsi põhimõttel salvestatud teabe, filmimise protsessis: teema on alla laserkiiritamist moodustada objekt tala hajus tüüp, teine ​​osa laserkiirega peale hologrammi kui viide virna ja objekti rütmi häirida, iga punkt objektil laine faasi ja amplituudi vahel läheb arvesse ruumiliselt erineva intensiivsusega, kasutades seejuures kontrasti interferentsribade vahel objekti valgust ja kõig andmete salvestamist . Salvestamine interferentsiribade kile pärast arendamine, millega ja muu töötlemise korraks, on hologramm või hologramm.

Holograafiline printsiip

Holograafilise printsiibi põhimõte on, et "süsteem võib põhimõtteliselt määrata oma vabadusastmete on piirmäära kirjelduse" See põhineb kvantosakeste  omadustel muste auke ettepaneku uue põhimõtteid. Tegelikult on see põhimõte on võtta ühendust kvantbitti kvantosakesi ning kombineerides kvantteooriat. Matemaatilisi tõendeid, et aegruumi mõõtmete numbrid on olemas, et paljud quantum jüaani palju quantum jüaani, on, et paljud qubits. Koos nad koosnevad sarnane ajaline maatriks, lõplik hulk, mis on nende permutatsioonide ja kombinatsioonide seada. Holograafiline puudulikkus, on see, et mitmel kujul tekib tühi hulk ja valitud jada on täis duaalsust. Et teatud mõõtmed aja ja ruumi Holograafiline täielikult võrdväärne vähem arv permutatsiooni kvantbitti Holograafiline, see on sarnane "Quantum viga vältida kodeerimine teooria" alates põhiline lahendus kvantarvutustehnika kodeerimine viga arvutusvead tingitud süsteemi probleemid. Aegruumi kvantarvutus sarnaselt double helix DNA struktuur on bioloogiline biheeliks, mis on reaalne ja kujuteldav, positiivsed ja negatiivsed bi-konjugeeritud kvantarvuti koos programmeerimisega. Seda võib nimetada "bioloogiliseks kosmoseteaduseks", milles "entroopia" sarnaneb  "makroskoopilisele entroopiale," mitte ainult viitab teatavat segadust viitab ka vahemikus. Aega ja vahendeid valimata? Alates "elu algusest", see tähendab, et kõik kohad ja ajad on vahemikud. Koha "entroopia", nagu ka  piirkonna "entroopia" ,aja "entroopia" on termodünaamiliselt suunatud  "entroopia" kasvu poole. Samas sarnasuseks on see, et N number alamelementide ja alambittide binaarne number N korrastatud N ridade arvu ja veergude arvu N determinant  on sarnane binaarse massiivi või maatriksiga. Erinev on, aga määravate- või mitmete alam-maatriksite suhe N Yuan ja N arvu alam-biti binaarne kokkulepe vähem kvant bitti, mis on sarnane holograafilisega. Põhimõtteliselt on N number alamelementide ja N arvu alam-bit binaarne massiiv integreeruv süsteem, mida saab kasutada mis tahes väikeste kineetilise energiaga osakeste puhul nagu kvantnumbri N rida ja N-seeria või maatriksi determinant välja teooria, et kirjeldada? Äkki saab seda matemaatiliselt tõestada või uurida.

Holograafia

Kasutage häirete ja difraktsioonide teooriat, et salvestada ja reprodutseerida eseme kerge lainepindu tehnoloogia. Esimene samm on kasutada põhimõtet sekkumine tuli salvestatud teabe eesmärk, nimelt filmimise protsess: teema on kiiritatud laser objekti kimpude moodustamiseks Difuusne (joonis A), teine ​​osa laserkiir intsident hologramm võrdlusena, pealepanek objekti tala ja toota häireid, iga punkt objektile laine ja amplituudi faasi teisendada suurusjärku muutus ruum ja seega kasutada kontrast interferentsribade vahel objekt valgus ja kõik andmed rekord. Salvestamine interferentsribade kile pärast arendamine, millega ja muu töötlemise kord, on hologramm või hologramm, teine ​​samm on kasutada objekti laine difraktsioon teooria taasesitamiseks informatsiooni, mis on pilt, mis moodustavad protsessi: kui hologramm keeruline riivimist sidus laserkiiritamist (joonis B), lineaarne registreerimise sine-tüüpi hologramm difraktsioon lained üldiselt antud kaks pilti, pilti (tuntud ka kui esimene) ja konjugeeritud pilt. Stereoskoopiline pilt reprodutseerimine, realistlik visuaalseid efekte. Iga osa hologramm objekt kajastatakse optiline teave iga punkt, et põhimõtteliselt iga osa saab paljundada kogu pilti originaal, mitme kokkupuute saab ka salvestatud film paljusus erinevaid pilte, ja saab kuvada eraldi ilma vastastikuseid häireid.

Holograafiline foto

Amplituud hologramm võib jagada tüüpi (nimetatakse ka neelavat tüüpi) ja faas kahte kategooriasse, mis kajastatakse vastavalt kokkupuute teel vastavalt summale vastavate muutuste amplituudi või faasi valgustus kerge. Kui interferentsribade vastavalt vahekaugus ja suhteline suurus paksus valgustundlik kiht jagada, on õhuke (D-tüüpi või korter-tüüpi) ja paks (kolmemõõtmeline mahu tüübi või) kaks hologrammid. In õhuke hologramm, objekti beam tulistades viitega valgusvihk intsident ühel küljel on valgustundlik film on jagatud jõuülekande liigist hologramm ja peegeldus-tüüpi hologramm pilt. Näiteks ajal paigutuse hologramm on salvestatud erinevad kategooriad on koaksiaal ja off-axis hologramm hologramm.

Holograafiline põhimõte kehtib igasuguse volatiilsus, nagu röntgenikiirgus, mikrolaineahjud, akustiline, elektroonilise laine. Niikaua kui need kõikumised interferentsimustrit moodustatud piisava ühtsuse saab. Optiline holograafia oodata kolmemõõtmeline filme, televisioon, näitused, mikroskoopia interferometry, litograafia, sõjalise luure ja järelevalve, veealune uurimine, sees metallidetektor, säästes väärtuslikku ajaloolise säilmed, kunstiteoste, info salvestamine, kaugseire õpib ja dokumenteerimine oleku muutused kiiresti mööduv nähtus, mööduv protsesse (nagu plahvatused ja põletamine) ja muid aspekte on laialdaselt kättesaadav.

Tuntud ka kui holograafia. Salvestamine häirete laine amplituudi ja faasi jaotus reproduktsiooni ja seejärel tehnoloogia. Kasutatakse laialdaselt kolmemõõtmeline optiline pildistamine, helilainete saab kasutada ka (vt akustiline holograafia) ja raadiolained.

"Holograafiline" on pärit kreeka sõnast "Holos" muutunud, mis tähendab täielikku teavet ─ ─ sealhulgas mitte ainult amplituud teave hõlmab ka optilise etapp teavet.

Lühiajalugu D. Gabor 1947 parandada lahutusvõime elektronmikroskoobi tööd. By WL Bragg on X-ray metallitööd valmis ja F. Zernike kasutuselevõtu etapp sidus taustal näidata töö inspireeritud Gabor holograafia pakutud idee parandada lahutusvõime elektronmikroskoop. Aastal 1948 võitis ta esmakordselt elavhõbeda kasutamist ja selle uuesti hologramm nähtus, mis loodud holograafia, mille eest ta pälvis 1971 Nobeli füüsikapreemia.

1950 GL Rogers jt tööd oluliselt laiendatud lainepindu reproduktsiooni teooria. Kuid tänu "twin pilt" probleem ja valgusallika sidususe piirangute pärast 1955 holograafia künasse etapp.

Laser paistab, arendamiseks holograafia avanud laia väljavaated, 1961-1962, ET Leith jt Gabor hologramm on paranenud kehtestamine "kaldus tugikiire Law" ühe hoobiga lahendada "twin pilt "Probleem heelium-neoon laser edukalt tegi esimese praktilise laser hologramm. See muudab holograafia 1963 sai hiljem optika vallas on üks kõige aktiivsem filiaalid. Leith et al 1964 ka pakutud kontseptsiooni levitamiseks hologramm ja reprodutseerimine kolmemõõtmeline objekt saadud. Samal ajal, nõukogude füüsiku ja vastavalt Lippmanni värv kserograafia Gabor holograafia esitleb mõiste peegeldus hologrammid.

Lainepinna rekord

Alates 1965, oluline haru holograafia ─ ─ pulss holograafia on välja töötatud, mis muudab dünaamiline holograafiline interferometry saadud praktiline rakendus.

Alused 1948 Gabor ettepaneku uue kaheastmelise meetodi ─ ─ lensless holograafia pildistamine, tuntud ka lainepindu reprodutseerimine tehnika. Kogu protsess koosneb kahest etapist ─ ─ lainepindu lainepindu salvestamiseks ja taasesitamiseks ─ ─ täita.

Lainepinnaga salvestamine
 Selle protsessi asjakohaste sidus viide laine, see diffracted poolt objekti (või hajutatud) valgus (objekti valgus) segada, see interferentsimuster registreeritud saada hologramm. Objekti hologramm ei sarnane sekkumine kaart, mis mitte ainult salvestab objekti kohal olev tuli amplituud teavet, vaid ka tavaliste foto protsessi etapi andmed on kadunud rekord. Record näidatud joonisel 1a. Asub salvestusmeediumit nagu kuiv plaat valgust objekti ja viide lainepindu keeruline amplituud väljendid olid

Tuntud laine superpositsiooni printsiip, foto kuiv plaat salvestada kogu valgustugevuse jaotus on järgmine:

Foto kuiv plaadi (või muude andmekandjate) on (x, y) lennuk kokku pärast arendamine, millega see paneb I (x, y) keerukate amplituud läbilaskvus τ (x, y) kujul rekord. Teatud tingimustel τ (x, y) αI (x, y) on

Kui τo (x, y) ja viide valgus, vaid valguse intensiivsust; objekti valguse ja teine ​​valgustugevus (või amplituudi) kohta; kolmanda valguse viide kerge faas kindlaks. Selline keeruline amplituud läbilaskvus hologramm τ (x, y) on amplituudi ja faasi objekti tala täielikku arvestust.

Lainepindu lainefronti reprodutseerimine tulemus on rekord silmas objekti beam amplituudi ja faasi teavet hologramm. Lainepindu reprodutseerimine on kooskõlas asjakohaste reprodutseerimine tuli B (x, y), mis on saadud kiiritatakse hologramm reaalne pilt objekti või virtuaalne.

Kasutades ühtse reprodutseerimine tuli B (x, y) kiiritatakse hologramm, valgust läbi hologramm μ (x, y) on

Tavaliselt reprodutseerimine tuli B (x, y) on valitud (x, y), või * (x, y),

Kui B (x, y) = (x, y),

Kui sobivalt valitud nii, et | (x, y) | 2 kõikjal ühtlane jaotus, siis objekti beam μ4 on O (x, y) reprodutseerimine kolmemõõtmeline objekt on virtuaalne pilt saadud.

Kui B (x, y) = * (x, y),

Samamoodi sobivalt valitud (x, y), et | (x, y) | 2 ühtlase jaotuse kogu, siis μ3 (x, y) kujutab optilist konjugeeritud objekti valgus, mis on saadud oli kolmemõõtmeline reaalne pilt. Mõlemal juhul teine ​​taustade või moonutatud kujutis. Tehniliselt võivad nad mõelda, kuidas kõrvaldada või vähendada nende mõju.

Hologrammi liigid

Hologramm sort, seal on palju erinevaid klassifikatsioone. Näiteks vastavalt paksus salvestusvahend kui erisoodustuse vahe, hologramm võib jagada õhuke ja paks hologramm; keeruline amplituud läbilaskvus muutmine vastavalt erinevaid muutujaid saab jagada amplituudi ja faasi tüüp hologramm-tüüpi hologramm; registreerisid orientatsiooni objekti valguse ja viide valguses võib jagada koaksiaal ja off-axis hologramm hologramm, sõltuvalt salvestamise eesmärk ja viide talad kuiv plaadi samale küljele või nii, võib jagada edastamise hologramm ja peegeldus hologramm ; samuti on võimalik salvestada vahemaa objekti ja kuiv plaat on jagatud Fresnel-ja Fraunhofer tüüp hologramm; kui kõik valgusallikad järgi, milline on tootmise võib jagada pideva laine laser ja impulss laser hologramm hologrammid ja nii edasi. Järgmised lühidalt kirjeldada erinevate hologrammid.
1948 Gabor valguse kasutades läbipaistvat keha viide valgus, hajutatud valguse objektiks lähituled, registreerides esimene hologramm ─ ─ coaxial hologramm. Põhimõte on näidatud joonisel 2. Sellepärast kui hologramm paljundamine nagu twin probleeme Leith, kes tutvustas tugikiire kaldus, off-axis hologramm on saadud, et ületada twin probleeme nagu on näidatud joonisel 3.

Õhuke ja paks hologramm salvestatakse kui sekkumine erisoodustuse vahe on suurem kui salvestusvahendi mass, seda võib vaadelda kui kahemõõtmelist võre struktuuri, mida nimetatakse õhuke lennuk hologrammid või hologramm. Muidu hologrammi võib vaadelda kolmemõõtmelist võre struktuur, mida nimetatakse paksuks hologrammid või maht hologrammid. Tegelikult hologramm sisaldab tavaliselt eri aegadel triip struktuuri, nii et see võib ka panna õhuke ja paks struktuur kaks strukturaalseid omadusi. Näiteks Kodak 649F kuiv plaat (paksus ≈ 16 mikronit, n ≈ 1,5), vaid objekti lähituled, viide nurk on väiksem kui 10 kraadi, hologramm toodetakse õhuke hologramm.


Käigukasti hologramm ja peegelduse hologramm

Kõige üldisemalt hologramm, pildi objekt on diffracted poolt hologramm moodustunud valguse, seda tüüpi tuntud edastamine hologrammid hologrammid, mis on saadud samal pool materjali salvestusvahend valgus moodustunud viide valgust.

Kui Salvestusmeediumi reljeefi tüüpi, edastamine hologramm reljeefse pinnaga, millele on moodustatud peegeldav film võib olla peegeldus hologramm. Paksus mitte-reljeefi tüüpi salvestusvahend, vastavalt pool meedia abil objekti ja viide talad, võivad olla keerulisemad peegeldus hologramm, ütles peegeldus hologramm tavaliselt üle, et see viimane. Joonisel 4 on mitu punktreostusallikate hologrammi salvestamise positsiooni. Kui objekti valguse ja viide kerge nurga lähedal 180 ° (asend joonisel), paksusega lainepikkus valikuline peegeldus hologramm parim, seda saab paljundada valge valgus. Kuna lateks tegelikult kahaneb (nagu hõbehalogeniidi kuiv plaat) või laiendamine (nagu ammoonium board) värvide kui suunas lühikese või pika laine vahetuses.

Amplituudi ja faasi tüüp hologramm-tüüpi hologramm

Vastavalt moodustumise mehhanism hologrammi saab teada, et ta on mingil moel häirida objekt ja viide talad moodustavad pinna hologramm alaline laine valgustugevuse jaotus I (x, y), ümber hologramm kuiv plaadi ( või muu salvestusvahend) kompleksi amplituud läbilaskvus τ (x, y). General τ (x, y) on väljendatud järgmiselt:

(1)

Sest hõbehalogeniidi foto kuiv plaat klassi salvestusvahend, töötlemine võib DTH (x, y) on pidev, võib anda 0. Siis

(2)

Valemiga (2), mis määrab suuruse amplituud läbilaskvus jaotus imendumist hologramm nimetatakse amplituudi hologramm. Pleegitatud hõbe kuiv plaadi dikromaadiga želatiin plaat, raua-legeeritud liitium niobate keskmise mures, τ (x, y) ≈ 1, kompleks amplituud läbilaskvus

(3)

Ainult seda tüüpi faasi hologramm DTH (x, y), mille I (x, y) on modulatsioon, tuntud etapp tüüp hologramm. Phase tüüp hologramm, mille ühtne läbilaskvus, kuid kuna erineva paksusega ja murdumisnäitaja muutused põhjustatud faasinihke intsidendi valguses. Seda iseloomustab kõrge difraktsiooni tõhusus. Tabelis 1 on esitatud erinevaid teoreetilisi maksimaalne hologramm difraktsiooni tõhusus η.

Fresnel ja Fraunhofer-tüüpi hologramm

Kui kahemõõtmelised objektid pinna hologramm on piiratud väärtus zo Fresnel hologramm moodustub (joonis 5), reprodutseerida, amplituud diffracted laine keerulise objekti laine keeruline amplituudid Fresnel muuta. Kui objekt on kolmemõõtmelise levitamise, reprodutseerimise saada kolmemõõtmeline pilt objekt, mis on moodustatud vastavalt joonisele 5.

Hologrammid võib vaadelda Fresnel hologramm üks, see on objekti kujutis moodustub hologramm, põhimõte on näidatud joonisel 6.

Objekti suurust kui selle kaugus hologramm pind on palju väiksemad, saadakse Fraunhofer hologramm. Paljundamine diffracted amplituudi küsimus laine keeruline Fourier'i keeruline amplituudi. Kui see tingimus, mida tuntakse hologramm moodustatud Fraunhofer hologramm.

Fourier hologramm Fraunhofer hologramm üks, see on kasutada kahemõõtmelist objekti pildistamine objektiiv lõpmatusse (aine turule fokaaltasandisse objektiiv) ning kasutada ühtset tasalaine kui viidet laine, See võrdub lõpmatus häireid pilt ja viide laine, saada Fourier hologramm. Puuduvad ka objektiiv Fourier hologrammid on toodud joonisel 7 ja joonis 8.

CGH

Optiline hologrammid toodetakse üldiselt meetodil. Kuid tänu salvestusvahend mittelineaarsete moonutamise tootmisprotsessi samuti nõudlik nõuded tehnilistele tingimustele, nii et optiline kvaliteet hologramm ja tootmine korratavus palju probleeme. Mis areng infotehnoloogia, inimesed hakkasid kasutama arvutit, et luua nägemus objektid (kuitahes keeruline, võib põhimõtteliselt) ─ ─ arvutamine hologramm hologramm. See on palju eeliseid, nagu arvuti, võib kasutada koos halltoonid joonistaja, eriti must-valge arvuti genereeritud hologramm sageli nimetatakse hologramm või binaarne hologrammiga mittelineaarsuse salvestusvahend võimalik vähendada väga vähesel määral; teine Kuna usaldusväärsust arvuti ja joonistaja et arvutuslik hologramm korrata tagatud kvaliteet, samuti raske saada optiliselt keerulised objektid, arvuti abil vastavalt matemaatiline väljend on võimalik teha ja paljundatakse nagu hologramm, nii et arvuti saab generaliseerunud kui optiliste elementide kasutada. Seetõttu CGH osutus laialdast tähelepanu, nagu optiline ruumiline filtreerimine, katsetamine optilisi pindu, kolmemõõtmelise arvutigraafika ja muud aspektid on saanud rohkem ja rohkem rakendusi.

Hologramm valmistamisel kahes etapis: esimene etapp on arvutada, kasutades matemaatilist mudelit eostati arvutada objekti laine ja viide laine sidus superpositsiooni hologramm pinna valgustugevuse jaotus. See samm ei saa ka viidata laine, ei viita laine arvutatakse jaotus asja lained. Teine samm on joonistamine, arvuti arvutab keeruline amplituud hologrammid joonistaja juhtida läbilaskvus jaotus, optiline mikrofilm või otse arvutiga juhitavad joonistaja juhtida elektronkiire, saadakse CGH.

Vikerkaare hologramm

Vikerkaare holograafia algselt pakutud SA Benton. See on hologramm salvestatakse laser, valge valguse läbilaskvus reprodutseerimise. On paigutatud horisontaalselt vastavalt inimsilma omaduste pilt ainult horisontaalsuunas parallaksi. Rainbow hologramm säilitatakse noolest eseme saamiseks arvelt vertikaalsuunas objekti info, mis võib vähendada ajalist järjepidevust valgustus allikas nõuetele. See eri lainepikkusega valgus vertikaalses suunas hajutada värvi, saab näha erinevatel tasanditel erinevates värvides kui vale värv stereo paljunemist.

Rainbow holograafiline difraktsioon valgus on lähedased jõudlust, suurem heledus kujutiste reprodutseerimise. Valge valgusallikas, et vältida triipude tingitud mõju hajutatud sidus müra.

Rainbow hologramm tegelik pilt objekti lähedal rekord. Vastavalt erinevaid meetodeid toota reaalne pilt saab jagada üks samm ja kaheastmelise vikerkaar holograafia vikerkaar holograafia. Kaheetapiline vikerkaar holograafia reaalne nagu läheb üldiselt kapteni hologrammid toodetud. Üks samm vikerkaar holograafia reaalne nagu loodud pildistamise objektiiv. Joonisel 9 on üks samm vikerkaar holograafia salvestamine optilise tee diagramm. Objekti imaged objektiivi läbi pilu. Viide kerge üle pilu (või alla) kasta kuiva pardal. Kopeerimine, valge punkti viide valgusallikaga salvestamise positsiooni. Valge hajutatus nii, et see oleks nagu pilu erinevas vertikaalasendis. Eye erinevatel kõrgustel, et näha erinevaid värve nagu. Vahemikus täheldatud horisontaalsed silmaliigutused, näete rekonstrueeritud pilt kolmemõõtmelise efekti.
 Gabor leiutas holograafia. Holograafiaga  rõhutas ta kolme aspekti oma taotluse väljavaadet, et holograafiline interferomeetria, tehnika, holograafiline optika optiliste elementide ja holograafilise informatsiooni säilitamisega. Tekkisid laserid, need kolm valdkonda on saanud erineva praktilise kasutamise. Ja hiljem laiendati seda kolmemõõtmelise holograafilise ekraaniga, holograafilise teisendusega, funktsiooni tunnustamisega ja nii edasi. Praeguon holograafia teaduse ja tehnoloogia, kultuur, tööstus-, põllumajandus-, meditsiini-, kunsti-, äri-ja muudes valdkondades saavutatud mõningast tuntust. Kuid tänu eri põhjustel, kõige tõhusam rakendused on ikka holograafiline interferometry tehnika ja holograafilise optilised elemendid.

Holograafiline rakendused

Holograafiline põhimõte kehtib igasuguse volatiilsus, nagu röntgenikiirgus, mikrolaineahjud, akustiline, elektroonilise laine. Niikaua kui need kõikumised interferentsimustrit moodustatud piisava ühtsuse saab. Optiline holograafia oodata kolmemõõtmeline filme, televisioon, näitused, mikroskoopia interferometry, litograafia, sõjalise luure ja järelevalve, veealune uurimine, sees metallidetektor, säästes väärtuslikku ajaloolise säilmed, kunstiteoste, info salvestamine, kaugseire õpib ja dokumenteerimine oleku muutused kiiresti mööduv nähtus, mööduv protsesse (nagu plahvatused ja põletamine) ja muid aspekte on laialdaselt kättesaadav.

Elus on liiga sageli kasutada holograafiline tehnoloogia. Näiteks mõned krediitkaartide ja paberraha, on kasutada vene füüsik Juri Danny Suker leiutati 1960, täisvärvides holograafilise kujutise tehnoloogiat toota pehme polüester film "Vikerkaare" holograafiline pilt . Aga need ainult holograafiline pilt keerukam trükitehnoloogia saavutada turvalisuse huvides oma madala tundlikkusega, värv truudust ei piisa, palju rüppe reaalne asi. Uurijad püüdsid kasutada dikromaadiga igeme emulsioon, kasutatud holograafiline seadmed. Mõnel hävituslennuk varustatud sellise seadme, võivad nad juhil keskenduda vaenlane. Mõned vääris säilmed filmitud kasutades seda tehnoloogiat, kolmemõõtmeline ekraan saab paljundada tõeline pärand külastajad nautida ja hoida originaal, turvapadi, hologramm võib näidata suured autod, satelliite ja erinevate kolmemõõtmeline kuulutust saame kasutada pulss holograafia reprodutseerimine portreed, pulm fotod. Väike hologrammid võib kaelas moodustada ilus dekoratsioon, see saab paljundada lemmik loom, värvikaid lilli ja liblikaid. Kiire areng vormitud vikerkaar hologramm, võib saada ergas karikatuurid, õnnitluskaardid, kolmemõõtmeline templid saab kasutada ka kui anti-võltsitud sildid ilmuvad kaubamärk, ID-kaardid, pank krediitkaarte, ja isegi pangatähti. Kaunistatud raamatu holograafilise stereogrammi ja kingitus pakend vahuvein holograafiline vikerkaar, et inimesed mõistavad, et 21. sajandi trükitehnoloogia ja pakendi tehnoloogia, uus hüpe. Reljeefne hologramm logod, tänu oma kolmemõõtmelise tunde sügavust ja vaatenurk muutub vikerkaar mõju, samuti pidevalt muutuvaid turvalisuse sildid koos teiste kõrgtehnoloogiliste võltsimisvastase mõõdab tihedat integreerimist uue sajandi uue võltsimisvastase tehnoloogia geniaalne tipud.

Optiline holograafia:

 Lisaks optiline holograafia, vaid ka arengu infrapuna, mikrolaineahju ja ultraheli holograafia need holograafiline tehnoloogia sõjalise luure ja järelevalve on oluline tähtsus. Me teame, et üldine radar saab tuvastada ainult sihtasendisse, kaugus jne, ning on võimeline andma objektiivse holograafiline kolmemõõtmeline pilt, mis on õigeaegselt identifitseerimine lennukite, laevade ja muu oluline roll. Seega palju tähelepanu. Kuid tänu nähtava valguse levikut atmosfääris või vee lagunemine kiiresti, isegi ebasoodsates ilmastikuoludes ei tööta. Arenenud sellest raskusest üle infrapuna, mikrolaineahju ja ultraheli holograafiline tehnoloogia, mis kasutab ühtset infrapuna, mikrolaineahju ja ultraheli hologramm pildi salvestamise ja taasesitamise nii nähtava valguse, see holograafiline tehnoloogia ja sama põhimõtte tavaline holograafia. Tehnoloogia, oluline on leida sobiv tundlik salvestusvahend ja paljundamise meetod. ?

Holograafiline printsiip

Ultraheli holograafia saab paljundada kolmemõõtmeline veealused objektid varitsemine muster, nii et saab kasutada veealuseks järelevalve ja eelteabe. Kuna nähtava valguse läbipaistmatu esemeid, sageli läbipaistev ultraheli, et ultraheli holograafia saab kasutada veealuseks sõjaliste operatsioonide perspektiivi võib kasutada ka meditsiinis ja tööstuses NDT katsetamise ja nii edasi.

Lisaks kasutatakse valguse tekitatud hologrammid, kuid kasvanud saadaval arvutiga hologramm. Hologrammid väga mitmekülgne ja saab teha erinevaid õhuke kile optilised elemendid, näiteks erinevaid objektiive, restid, filtrid jne, võib kattuda ruumis, väga kompaktne, kerge, sobib kosmoselennu kasutamiseks. Teabe säilitamiseks kasutatakse hologrammid, on suure võimsusega, lihtne ekstrakt, kattumisvastaste jne.

Holograafilisi meetodeid optika vallas saab laiendada muudele valdkondadele. Nagu mikrolaineahju holograafia, akustiline holograafia on oluliselt arenenud ja seda saab edukalt kasutada tööstuslike ja meditsiiniliste aspektidega. Seismilised lained, elektronlained, röntgen- ja muude aspektide hologramm vajab ka põhjalikku uuringut. Hologramm on väga erinevaid rakendusi. Kuna lööklaine teadus raketi, lennuki tiib kärgstruktuuri struktuur nondestructive ülevaatus. Nüüd ei ole mitte ainult laser holograafia ja holograafilise edukas teadus valge, vikerkaar hologramm ja panoraam vikerkaar hologramm, et inimesed saaksid näha kõik küljed areenil. Holograafiline kolmemõõtmeline ekraan on värv stereoskoopiline televisioon ja film suunas.

Holograafiline tehnoloogia mitte ainult reaalses elus CKS laialt levinud, kuid tõusu viimase sajandi ja kiire areng ulme on ka suur hulk kirjeldusi ja rakendused, on huvitatud saab minna ja vaadata. Holograafilise tehnoloogia edasised nähtavad arengu väljavaated on väga head.
Hologrammist:
Hologramm iseenesest on projektsioon. Ulmefilmidest on näha, mida saab võib-olla tulevikus hologrammi abil teha ja, mida saab hologramm teha.