Otsing sellest blogist

UUS!!!

Heliograafia

Heliograafia Heliograafia  (prantsuse keeles,  héliographie)  alates  Helios  (Kreeka:  ἥλιος  )  ,  mis tähendab "päike"  ,  ja  ...

teisipäev, 2. aprill 2019

Teisipäev, 2. aprill 2019

Tere, täna on teisipäev, aga täna mul kooli eriti ei ole, sest tunniplaan on muutunud. Täna on ainult üks koolitund: saksa keel.  See nädal on esimene nädal pärast kevadvaheaega. Kevadvaheaeg kestis ühe nädala.
Nüüd jätkub kool. Koolis on sellel, neljandal ehk viimasel perioodil, kolm koolitundi: neljapäeval on ajalugu ja eesti keel ja teisipäeval saksa keel. Eesti keele tunni ja ajaloo tunni vahele jääb tühi auk, sest seal augus pidi olema saksa keele tund. Kuid seal augus ei ole saksa keele tundi, sest see aeg saksa keele õpetajale ei sobinud. Tal on samal ajal teises koolimajas tund. Seetõttu leppisime me kokku uue aja ja teeme tundi nüüd teisipäeval.
See tunniplaan kehtib kuni 30. maini. Pärast selle tunniplaani lõppu algab suvevaheaeg, mis kestab kuni 2. septembrini.
Uurimustöö teoreetiline osa peab olema neljapäevaks valmis, seetõttu ma proovin seda igal võimalusel teha.
Millalgi mai lõpus on kaitsmine.
Pärast selle kooliaasta lõppu on sügisel tulemas veel üks kooliaasta selles samas koolis, 12. klass. Aga muusikakooli järgmine aasta ei ole, sest selle aastaga lõppeb mul muusikakoolis lisaaasta ja järgmine aasta ei ole mul võimalik enam muusikakoolis käia. Järgmine aasta plaanin ma võtta muusikakooli asemele autokooli.
Pärast gümnaasiumi lõpetamist plaanin ma minna Tartusse. Kooliks võib saada nii H.Elleri Muusikakool või Tartu Kunstikool või Tartu Kutsehariduskeskus või mõni muu kool. Praegu huvitavad mind muusika, kunst, graafiline disain.
Otsus, kuhu ma ülejärgmine aasta õppima lähen, teen ma järgmise aasta kevadel. Siis hakkab kool lõppema ja mul on vaja uut kooli, et õppida endale eriala. Ma ei usu, et ma lähiajal ülikooli lähen.
Aga mine sa seda tea.
Kuid nüüd ma siis lõpetan, nii et head aega ja jällenägemiseni järgmisel korral.
Tšau.