Otsing sellest blogist

UUS!!!

Heliograafia

Heliograafia Heliograafia  (prantsuse keeles,  héliographie)  alates  Helios  (Kreeka:  ἥλιος  )  ,  mis tähendab "päike"  ,  ja  ...

kolmapäev, 31. mai 2023

Hoia Baciu mets

Blogi, mis räägib kõigest, mis on Leonhardile oluline ja/või huvitav. Kommenteerige, tellige, lugege, nautige ja õppige.
Hoia Baciu mets - maailma kõige kummitavam mets
Hoia Baciu metsa kohta
Hoia Baciu metsa kohta

Rumeenias Cluj-Napoca lähedal asuv Hoia-Baciu mets (maailma kõige kummitavam mets) pindala on üle 250 hektari ja seda nimetatakse sageli riigi Bermuda kolmnurgaks. Hoia Baciu metsal (maailma kõige kummitavam mets) on maine intensiivse paranormaalse tegevuse ja seletamatute sündmuste poolest. Aruannete hulka on lisatud kummituste vaatlusi, seletamatuid ilmutusi, fotodel ilmunud nägusid, mis polnud palja silmaga nähtavad, ja 1970. aastatel teatati UFO-st.

Metsakülastajad teatavad sageli intensiivsetest ärevustundest ja tunnetest, et neid pidevalt valvatakse. Veelgi enam, kohalik taimestik on mõnevõrra veider välimus, nagu miski veidra kujuga puude ja puutüvede ja oksade vahel seletamatu söestumise looga.

Mets sai oma nime lambakarjasest, kes kadus piirkonnas koos kahesaja lambaga. Enamik inimesi, kes elavad metsa lähedal, kardavad edastatud lugude ja legendide tõttu sinna siseneda. Nad usuvad, et need, kes seda kohta külastavad, ei naase kunagi koju. Paljud kohalikud elanikud, kes on olnud piisavalt julged metsa sisenema, kaebasid füüsiliste vigastuste, sealhulgas lööbe, iivelduse, oksendamise, migreeni, põletuste, kriimustuste, ärevuse ja muude ebaharilike tunnete üle.

See tihe mets sai esmakordselt tuntuks 1960. aastate lõpus, kui bioloog Alexandru Sift tegi mitu hämmastavat fotot metsa kohal taevas lendavast kettakujulisest objektist. 18. augustil 1968 jäädvustas sõjaväe tehnik nimega Emil Barnea kuulsa foto taldrikust, mis lendas üle Hoia-Baciu metsa (maailma kõige kummitavam mets). See piirkond oli 1970-ndatel aastatel UFO-de nägemise ja seletamatute tulede soojenduseks.

Tänapäeval metsa sisenenud inimestel tekivad seletamatud lööbed või nad tunnevad end väga kergelt ja halvasti. Pealegi on teada, et elektroonikaseadmetel on piirkonda toomisel tõrkeid. Mõned paranormaalsed uurijad on neid kummalisi rikkeid seostanud üleloomuliku tegevusega.

Hoia-Baciu mets (maailma kõige kummitavam mets) on tuntud paranormaalse ja seletamatu tegevuse poolest ning inimesed on olnud maismaal tunnistajaks arvukatele kummalistele sündmustele. Kõige tavalisem nähtus hõlmab müstiliste valgusorbide äkilist ilmumist. Inimesed teatavad ka kehastamata naishäälte kuulmisest, mis rikuvad tugevat vaikust, itsitavad ja isegi tekitavad ebamugavust. On teada palju juhtumeid, kus inimesi kriimustatakse. Kõik need asjad juhtuvad ilma mõistliku selgituseta.

Mõned inimesed usuvad, et mets on värav teise mõõtme juurde. Hoia-Baciu metsa (maailma kõige kummitavam mets) pimedas interjööris on teadaolevalt inimesed kadunud, näha on imelikke tulesid, tuul näib rääkivat. Mitmed lood räägivad inimestest, kes metsa sisenevad ja kaovad.. Mõni on teadmata kadunud juba mõnda aega ning kui nad välja ilmuvad, siis nad ei mäletagi, kuidas nad selle aja veetsid. 
Üks lugu keskendub 5-aastasele tüdrukule, kes läks metsa ja eksis ära. Juttu tuleb sellest, et ta tuli metsast välja viis aastat hiljem, kandes samu lõhnatuid riideid, mida ta kandis päeval, mil ta kadus, ja tal polnud mälu sellest, mis selle ajavahemiku jooksul juhtus.
Teine lugu Hoia-Baciu metsast (maailma kõige kummitavam mets) on rääkinud kummalistest paranormaalsetest nähtustest, mida on registreeritud ja uuritud juba ligi 50 aastat. Arvatakse, et metss kummitavad siin mõrvatud Rumeenia talupojad kurikuulsad talupojad. Arvatakse, et nende piinatud kummituste hing on lõksus Hoia-Baciu metsa (maailma kõige kummitavam mets) metsaalustes piirkondades ja neid olendeid vaevab nende vasturääkivus. Hirmunud rändurid jälgivad mõnikord nende piinatud vaimude nägemusi. Siin on täheldatud kummitavaid, rohelisi silmi jälgivat ja nähtud tugevat musta udu. Paljud inimesed teatavad, et neid võib metsa ääres rännates jälgida.

Viimasel ajal on metsa paranormaalne energia omandanud poltergeisti ja kummitustegevuse vormi. Ühes paranormaalses teleseriaalis kraabiti ja lasti metsas lagerajal istunud uurija nähtamatu jõuga maapinnale. Inimesed väidavad ka, et nad on  näinud metsas kumavaid seletamatuid eredaid tulesid.

Tundub, et see paranormaalne tegevus on keskendunud seletamatule lageraiele metsas, mis on taimestiku surnud tsoon. See on peaaegu täiuslik ring metsas, kus kunagi midagi ei kasva. Kohalt on võetud mullaproovid ja neid on analüüsitud, kuid tulemused näitavad, et mullas pole midagi, mis peaks takistama taimeelu kasvu. Kohalikud usuvad, et see on selle paranormaalse tegevuse keskpunkt. Nad peavad seda ümmargust platood sügaval metsas nende kummituste „koduks“. Siin tehtud fotod on paljastanud hõljuvaid inimkujude kujundeid ja piirjooni, toetades inimeste väiteid veelgi.

UFO-d, surnud taimestikuvöönd, tuled, millel puudub loogiline allikas, poltergeisti aktiivsus, EVP aktiivsus ja talitlushäiretega elektroonika on selle jubeda metsa dokumenteeritud paranormaalsed sündmused. Kuigi mõned lood selle legendaarse asukoha kohta võivad olla liialdatud, on raske mööda vaadata asjaolust, et selles metsas toimub midagi, millest me võib-olla ei saa täielikult aru. See on eriti tõsi, arvestades hiljutisi hästi dokumenteeritud juhtumeid seletamatu poltergeisti tegevuse kohta.

Paljud inimesed, kes elavad Hoia-Baciu metsa (maailma kõige kummitavam mets) lähedal, on teatanud, et nad nägid puujärjest sisse tulevat suurt orbiidikogu. Termodetektori kasutamisel ei paista need tuled mingit signaali kuumuse kohta. Mõned metsa sisenevad inimesed teatavad, et mäletavad järsku kõiki oma varasemaid kogemusi, kuid unustavad pärast maalt lahkumist mälestused.

Spetsialistid kogu maailmast on metsast lummatud. Saksamaa, Prantsusmaa, USA ja Ungari teadlased on kõik veetnud aega selle saladuste uurimisel. Mõnel on õnnestunud filmidele tabada veidraid ilminguid, sealhulgas nägusid ja ilmutusi. Mõnda neist piltidest nähakse väidetavalt palja silmaga ja teisi kuvatakse ainult fotodel või videotes.

Paljud inimesed usuvad kindlalt, et selles paigas on paranormaalseid nähtusi ja UFO-sid.

Salapärane Hoia-Baciu mets (maailma kõige kummitavam mets) on hakanud üha enam konkureerima Dracula legendiga Transilvaanias. See on muutunud kuulsamaks seletamatute nähtuste tõttu, mida mõned peavad paranormaalsuse ilminguks. Selle metsa kuulsus levib kogu maailmas.

Sellised uhked väljaanded nagu ajakiri Travel & Leisure või BBC on lisanud selle planeedi kõige huvitavamate kummitavate metsapiirkondade hulka. Ja selle kuulsus meelitab jätkuvalt turiste kõigilt elualadelt. Kaks aastat tagasi oli kuulus näitleja Nicolas Cage Sibiu filmis. Cage jõudis Cluji spetsiaalselt seda salapärast metsa vaatama. Kas Hoia-Baciu mets jääb kummitama? Hoia-Baciu mets (maailma kõige kummitavam mets) meelitab paljusid jooga, Wicca ja paranormaalse jooga amatööre. Neid köidavad selle metsaga seotud arvukad ammused legendid. Mõned puud on kõveraks kasvanud ja spekuleeritakse, et nende kuju mõjutasid salapärased energiad.

On inimesi, kes usuvad, et Hoia-Baciu metsas (maailma kõige kummitavam mets) on portaal, mis pakub juurdepääsu teistele universumitele. Samuti on siin igal aastal lugematu arv legende ja lugusid kokkupuutest üksustega väljaspool meie teadaolevat maailma.

Me ei saa kindlalt öelda, kas see on tõsi või mitte. Kui olete piisavalt vapper, külastage Hoia Baciu metsa, et avastada see enda jaoks….