Otsing sellest blogist

UUS!!!

Heliograafia

Heliograafia Heliograafia  (prantsuse keeles,  héliographie)  alates  Helios  (Kreeka:  ἥλιος  )  ,  mis tähendab "päike"  ,  ja  ...

teisipäev, 30. mai 2023

Kuidas leida ideaalne mina

NB! Tegemist on minu arvamusega ning see ei pruugi ühtida absoluutse tõega.
Ma ütlen ausalt, et ma päris täpselt sellele vastust ei tea. Kuid ma proovin siiski...
Ideaalse mina leidmiseks peaksid sa kõigepealt kindlaks tegema, milline on sinu ideaalne inimene. Ehk milline sa oleksid oma ideaalis, millised oleksid ideaalis teised inimesed, kellega sa koos oled ja milline on ideaalne ühiskond. Lisaks tuleb meeles pidada, et see kõik võib veel muutuda.
Ideaalne inimene:
Ideaalsel inimesel on palju komponente. Ta peaks olema endaga rahul, õnnelik, edukas, sõbralik. Tal peaks olema nii palju raha, et ta ei pea selle pärast muretsema, samas ei tohi seda olla liiga palju. Tal peaks alati olema tahtmine paremaks ja edukamaks saada.
Ideaalne inimene peaks täitma kõik oma unistused. Kuid samas ei tohiks ta kunagi lõpetada unistamist.
Ideaalne inimene peaks oskama kõike väga hästi. Tal peaks olema suur silmaring. Samas peaks ta alati tahtma paremaks saada, seda kõikides valdkondades. Ta peaks tegutsema enesearenguga. Ideaalne inimene peaks alati olema õnnelik, kuid seda on peaaegu võimatu saavutada. Ideaalne inimene peaks olema nii vaimselt kui füüsiliselt parim. Tal peaks olema kindlasti kõrgharidus. Ta peab olema absoluutselt terve, mitte kunagi ei ole tal ühtegi haigust ega vigastust. Ideaalset inimest peab igas asjas saatma edu. Ideaalne inimene peab kogu oma teadmiste, oskuste ja tugevusega teisi aitama. Ta peab olema koguaeg positiivne ja rõõmsameelne. Ideaalsel inimesel peab olema palju raha, kuid ta peab sellest hoolimata jääma positiivseks ja rõõmsameelseks. Ideaalne inimene peaks tegelema ainult sellega, millega talle meeldib tegeleda. Ideaalne inimene suhtleb ainult nendega, kellelt ta saab positiivset energiat ja kes talle midagi juurde annab.
Ideaalne mina:
Nagu ma ennem ütlesin, siis ma pean olema õnnelik. Mind peab kõiges saatma edu. Ehk siis muusikas, kirjutamises, taskuhäälingus, õpingutes ja hiljem töös. Ma peaks olema nii vaimselt kui füüsiliselt heas vormis. Mul peaksid olema ainult positiivsed mõtted ja ma peaksin olema ainult positiivne. Ma peaksin täitma oma unistused ehk looma bändi, elama palmisaarel.
Ideaalne ühiskond:
Ideaalne ühiskond on selline, mis toetab teisi ühiskonnaliikmeid ning aitab neil oma unistusi täita. Ideaalses ühiskonnas oleks kõigil oma enda valitud koht. Ideaalses ühiskonnas oleksid kõik inimesed rõõmsad ja edukad. Inimesed teeksid seda, mida nad tegelikult tahavad teha ning kõik inimesed täidaksid oma unistused. Ideaalne ühiskond areneb pidevalt edasi. Ideaalne ühiskond oleks tolerantne kõigi, eriti vähemuste suhtes. Ideaalne ühiskond aitab neid, kes abi vajavad.