Selle joogastiili juured on seotud Ashtanga jooga süsteemiga, aga seeriate ülesehitus varieerub ning on erinev traditsioonilise Ashtanga seeriatest. Läbi pidevalt muutuvate seeriate koged muutuste kasulikkust ja vajalikkust ning õpid neid armastama. Sagedased Vinyasad hoiavad energiataseme kõrgel ja aitavad luua kergemat ning tugevamat keha ja puhtamat meelt.

2016 ja 2017 a Joogafestivalidel juhendas Vinyasa joogat Piret Laasik:
Piret on City Yoga stuudio õpetaja ja üks asutajatest. Alustasin oma jooga teekonda Kriya Hatha joogastiiliga Stuudios 108 aastal 2010, sealt kogutud sügavad teadmiseid jooga olemuse ja võimaluste kohta mõjutavad minu õpetusi siiani. Samuti olen läbinud samal aastal Lilleoru õpetaja Ingvar Villido Teadliku Muutuse Kunsti loengutesarja. Kriya Hatha jooga juurest liikusin juba füüsilise Asthanga Vinyasa jooga juurde ning aastal 2014 läbisin 200-tunnise õpetajate intensiivkoolituse Brasiilias David Lurey ja Mirjam Wagneri käe all. David Lurey oli ka Haapsalu joogafestivali peaesineja aastal 2013.
“Olen õppinud lisaks joogale ka Eesti Pärimusmeditsiini ning erinevaid masaažiteraapiad sh aroomiteraapia, Hawaii lomi-lomi massaaž ning Tai massaaž ja läbinud Reiki I astme koolituse. Hiljuti olen omandatud teadmised sidekoe süvamassaažiteraapiast MER Nisarga juhendamisel ja “Elujõu anatoomia, Kriya Hatha jooga tervendav vägi” koolituselt Laurier-Pierre Desjardins’i käe all. Minu joogatunnid on peegeldus kõikidest kogutud ja kogetud teadmistest muutes iidse joogakunsti lihtsasti omandatavaks tänapäeva inimesele kuid samas jättes joogale alles tema algse olemuse ja sära.”
2017 ja 2018 a joogafestivalidel on Vinyasa jooga esindaja Aleksei Kazubski
Maailmarändurist joogaõpetaja, füsioterapeut, pilatese meister, muusik, kunstnik. Tema dharma ehk elutee ülesanne on aidata inimestel kogeda nende piiritut potentsiaali läbi joogatraditsioonist pärit tehnikate, praktikate ja teadmiste. Tal on 13 aastat kogemust jooga- ja pilatese õpetajana ning viis aastat puuviljatoidulisena. See tähendab, et vähemalt 95% toitudest sööb ta keetmata, küpsetamata, praadimata, eelistades toite võimalikult naturaalsel kujul otse loodusest.
Ta on Eestist pärit ja igal aastal külastab Euroopat, Aasiat ja mõnikord rändab aastaga enam kui 10 linnas ja 5 riigis ashtanga jooga esindajana.
Tema kirg on keskkond, eetiline mood ja teadlik tarbimine. Ta usub, et kui kõik inimesed praktiseeriksid joogat, siis oleks meil palju rahumeelsem planeet.
  • 1996-2004 jazz-balleti kool “ProDance” (www.prodance.ee)
  • 2004-2007 Berliini Jazz-Balleti Akadeemias “Balance 1” (tantsuteatri näitleja www.balance1.de)
  • 2004-2007 litsentseeritud “CorePilates” Pilates tehnikat instruktor (meistrikraad www.corepilates.de)
  • 2004-2007 litsentseeritud “Weg der Mitte” Hatha-jooga instruktor (meistrikraad www.wegdermitte.de)
  • 2011 litsents “Dr Ronald Steiner – kvalifikatsioon: sertifitseeritud Sri K. Pattabhi Jois ja B.N.S. Lyengar” Ashtanga Vinyasa Jooga instruktor (esimene seria www.ashtangayoga.info)
  • 2007-2012 bakalaureusekraad ärijuhtimise erialal, Tallinna Tehnikaülikool
  • 2012 litsents “Dr Ronald Steiner – kvalifikatsioon: sertifitseeritud Sri K. Pattabhi Jois ja B.N.S. Lyengar” Ashtanga Vinyasa Jooga instruktor (teine seria www.ashtangayoga.info)
  • 2012-…. omandamisel bakalaureuse kraad füsioteraapia erialal Tartu Ülikoolis.
  • 2015-…. omandamisel Ashtanga jooga õpetaja eriala SHRI K. PATTABHI JOIS ASHTANGA YOGA Ülikoolis. (www.kpjayi.org/)
  • Õpetaja staaž on 15 aastat. (sh koostööd tervise-spordiklubidega: Orion Healing Centre Koh Phangan, Ashtanga Yoga Mallorca Retreats, Ashtanga Yoga Palma, MyFitnes, CitySpa, Status Club, Kalev SPA, Scala Fitness, Idakeskus Sport)
Eestis Pilates and Yoga School of Tallinn asutaja www.pilatesandyoga.ee