Otsing sellest blogist

UUS!!!

Heliograafia

Heliograafia Heliograafia  (prantsuse keeles,  héliographie)  alates  Helios  (Kreeka:  ἥλιος  )  ,  mis tähendab "päike"  ,  ja  ...

teisipäev, 2. mai 2023

Mõned mõtted

Elus tuleb järgida enda sisetunnet. Ja oma tegevustes lähtuda selle järgi. 
Tuleb leida üles see, mida sa tahad kõige rohkem teha. 
See võib olla, mis iganes tegevus. Kui sellist töökohta siin maailmas veel ei leidu, siis loo see ise. 
Mine enda rada pidi ja ära lase teiste arvamustel end mõjutada. Teiste arvamused ei ole olulised. Kõige tähtsam on see, et sa ise oled õnnelik.
Kui sinu rada ei ühine sellega, mis on praegu maailmas olemas, siis loo uus rada. Ole teerajaja oma valdkonnas/niššis.
Harjutus
Kujuta ette, et elu on mäng. Selles mängus on sul piiramatud võimalused teha kõike, mis ei kahjusta teisi. Mängu võidab see, kes on elu lõpus kõige õnnelikum.
 Mis sa sellisel juhul teeksid? Kas sa järgiksid oma sisetunnet ja teeksid seda, mis sulle päriselt meeldib või jätkaksid endist rada pidi tegeledes edasi sellega, mis sulle huvi ei paku?
Just sellest on ka raamat „Minu elu kutse“.
Seal on kirjas ka tänase koolisüsteemi vead. Tuleb proovida ja kui see ei õnnestu, siis niikaua uuesti proovida kuni see õnnestub. Tuleb teha koostööd, kasutada käesolevat infot ja õppida teiste vigadest. Kuid kool sisendab, et koostöö on keelatud, eksida ei tohi ja infot ei tohi maha vaadata.
Kuid see kõik on vale. 
Eksimine on kõige parem, efektiivsem, õppimisviis. Koostöö viib arengu kaugemale, koostööd tehes tulevad, mõtted, mida sul üksinda tehes ei tuleks. Pole mõtet leiutada seda, mis on teiste poolt juba leiutatud. Pigem tuleks kasutada erinevate inimeste tugevusi ning koostööna leiutada midagi uut.