Otsing sellest blogist

UUS!!!

Fotode ning Fotograafia liigid ja žanrid

Millised on fotograafia liigid. Mis on fotograafid Fotode tüübid 1) Must-valge foto. Ajalooliselt on esimene fototüüp. Pärast värvi ilmumist...

reede, 22. jaanuar 2021

Burning Mani festival

See postitus on Burning Mani festivali kohta. Ma tahaks ka ise kunagi sinna minna.

10 põhimõtet Burning Manil
Burning Man kaasasutaja Larry Harvey kirjutas kümme põhimõtet 2004 nagu suunised äsja moodustatud Regional Network. Nad olid formuleeritud mitte dikteerida, kuidas inimesed peaksid olema ja tegutsema, kuid peegeldusena kogukonna Ethos ja kultuuri, sest see oli orgaaniliselt arenenud alates sündmuse loomisest.
Radikaalne kaasamine
Igaüks võib olla osa Põlemismehest. Me tervitame ja austame võõra. Meie kogukonnas osalemiseks ei ole eeltingimusi.
Gifting
Põletav mees on pühendatud kingitus kingituseks. Kingituse väärtus on tingimusteta. Gifting ei vaidlenda tagasipöördumist ega vahetust millegi võrdväärse väärtuse eest.
Decommodifitseerimine
Et säilitada gifting, meie kogukond püüab luua sotsiaalseid keskkondi, mis on vahendatud kommertssponsorluse, tehingute või reklaam. Oleme valmis kaitsma oma kultuuri sellisest ärakasutamisest. Me peame vastu oma osaluskogemuse tarbimise asendamisele.
Radikaalne enesesõltuvus
Burning Man julgustab üksikisiku avastada, kasutada ja toetuda oma sisemisi ressursse.
Liituda vestlus 10 põhimõtted blogi seeria.
Radikaalne eneseväljendus
Radikaalne eneseväljendus tuleneb üksikisiku unikaalsest andidest. Mitte keegi peale üksikisiku või Koostöögrupi ei saa selle sisu kindlaks määrata. Seda pakutakse kingitusena teistele. Selles vaimus peaks andja austama saaja õigusi ja vabadusi.
Ühine jõupingutus
Meie kogukond väärtustab loomingulist koostööd ja koostööd. Püüame toota, edendada ja kaitsta sotsiaalseid võrgustikke, avalikke ruume, kunstiteoseid ja kommunikatsioonimeetodeid, mis toetavad sellist suhtlust.
Kodanikuvastutus
Me väärtustame kodanikuühiskonda. Üritusi korraldavad ühenduse liikmed peaksid võtma vastutuse üldsuse heaolu eest ja püüdlema osalejate kodanikukohustuste üle. Samuti peavad nad vastutama sündmuste läbiviimise eest vastavalt kohalikele, riigi-ja föderaalseadustele.
Ilma jälgi jätmata
Meie kogukond austab keskkonda. Me oleme pühendunud sellest, et me ei lahku oma tegevustest füüsiliselt, kus me kokku koguneme. Me Koristame end ise ja püüame võimaluse korral lahkuda sellistest kohtadest paremas olekus kui siis, kui me nad leidsime.
Osalemine
Meie kogukond on pühendunud radikaalselt kaasava eetilise. Usume, et ümberkujunduslik muutus, olgu siis nii individuaalses kui ka ühiskonnas, võib toimuda ainult sügavalt isikliku osaluse kaudu. Me saavutame selle läbi. Kõik on kutsutud tööle. Kõik on kutsutud mängima. Me teeme maailma tõeliseks tegudes, mis avab südame.
Vahetult keisrile alluv
Kohene kogemus on paljudel viisidel meie kultuuri kõige olulisem puutekivi. Me püüame ületada tõkked, mis seisavad meie vahel ja meie sisemise enda, meie ümber olevate inimeste tegelikkuse, ühiskonnaelus osalemise ja kokkupuutega loodusmaailmaga, mis ületab inimvõimeid. See kogemus ei asenda ühtegi ideed.