Otsing sellest blogist

UUS!!!

Heliograafia

Heliograafia Heliograafia  (prantsuse keeles,  héliographie)  alates  Helios  (Kreeka:  ἥλιος  )  ,  mis tähendab "päike"  ,  ja  ...

teisipäev, 26. september 2023

Blogi teemadest üldiselt

Blogi, mis räägib kõigest, mis on Leonhardile oluline ja/või huvitav. Kommenteerige, tellige, lugege, nautige ja õppige.
Üldiselt:
Üldiselt blogi algab päevablogiga (2019 jaanuaris), siis tulevad järjest psühholoogia, geograafia, pagari eriala, poliitiline ideoloogia, usuline ideoloogia, paranormaalsus, muusikateooria, muusika ajalugu, kunstiajalugu, loovus, perekonnaõpetuse teemad, majandus, loovus, Eesti ajalugu, maailma ajalugu, ühiskonnaõpetuse teemad, paranormaalsus, lennundus, ajalugu inimeste kaupa, ökoloogia, geneetika, pangandus. Aga see pole iga kord nii: mõnikord tulevad erineva teema postitused segamini. Ning vahele võib tulla ka täiesti suvalisi teemasid.
Pangandus on nüüdseks lõpetatud. Kuid kõik muud teemad, mis ma 28. augustil lubasin on veel tulemas. Lisaks nendele tuleb ka meditsiini teema. Järelikult tulevased teemad on sellised:
Tulevased teemad:
1. Päevablogi
2. Minu arvamused/mõtted
3. Metsandus
4. Kalandus
5. Riietumisnormide ajalugu
6. Ajalugu inimeste kaupa
7. Muu maailma ajalugu
8. Spordialad ja nende ajalugu
9. Fotograafia ajalugu
10. Meditsiin
11. Kliima
12.Valitsemisvormid
13. Loodus (Eluta loodus ja Elusloodus: Loomad, taimed, seened, bakterid, viirused, protistid)
14. Muud teemad
Üldiselt:
Päevablogi ja minu mõtted/arvamused tulevad siis kui mul on millegi kohta midagi öelda. Üldisemalt tuleb neid järjest tihedamalt. Teemad fotograafia ajalugu, meditsiin, muu maailma ajalugu, ajalugu inimeste kaupa ja riietusnormide ajalugu on juba alustatud. Metsandus tuleb alles mõne aasta pärast. Võib-olla lisandub sinna nimekirja ka jahindus.
Kui tahate siit blogist teemasid leida, siis kasutage otsingut. Kõikidel postitustel ei ole teemakohaseid silte või mõnel pole üldse silte.