Otsing sellest blogist

UUS!!!

Heliograafia

Heliograafia Heliograafia  (prantsuse keeles,  héliographie)  alates  Helios  (Kreeka:  ἥλιος  )  ,  mis tähendab "päike"  ,  ja  ...

esmaspäev, 8. märts 2021

Holistiline Teraapia

Esmakordselt holistilisse teraapiasse tulles on soovitatav läbida holistiline nelik (neli seanssi järjestikkustel päevadel või nädala-kahe jooksul). Enamus kliente lahendavad soovitud teemad ära nelikuga. Meie koostöö võib jätkuda peale nelikut ka pikema perioodi jooksul või üksikute lisaseansidega. See sõltub juba sinu probleemidest ja soovidest.

Iga seanss kestab kuni kolm tundi ja algab vestlusega (umbes 1/3 seansist). Vestlusele järgneb rännak (2/3 seansist). Rännaku ajal lebab klient pikali diivanil suletud silmadega ja keskendub oma sisemaailmale. Mõnusalt lõõgastudes jõuab klient une-eelsesse meditatiivsesse seisundisse, kuid dialoog terapeudiga jätkub. Sellises meditatiivses ehk muutunud teadvuse seisundis tajub klient ennast, oma keha ja sisemaailma hoopis teistmoodi. Ka aju töötab teistmoodi, alateadvusele on parem juurdepääs ja saame sedasi harjumuspäraseid ja oma aja ära elanud mõtte- ja käitumismustreid mõista ja muuta.

Teraapia käigus võid sa uuesti läbi elada neid sündmusi, mis on varem su elus toimunud. Pinnale võivad kerkida ka need sündmused, mis on nii palju valu tekitanud, et sa oled need sügavale alateadvusesse peitnud ning ei mäleta neid. Aga võib ka olla, et leiad lahenduse oma probleemidele hoopis muud moodi - elades läbi unenäotaolisi või sümboolseid lugusid.

Soovitav on seansi päev teha muudest kohustustest vabaks, kuna tervenemisprotsess jätkub ka peale seanssi. Seetõttu on hea veeta see päev iseendaga, et teraapiast võimalikult suurt kasu saada.

See muutuste jada, mis saab alguse teraapia ajal, võib jätkuda ka hiljem. Võimalik, et sa hakkad paremini aru saama, millised on su tõelised vajadused, ja nägema selgemini oma elu mõtet. Märkad võimalusi, kuidas luua endale just selline elu nagu Sa soovid.

Holistiline teraapia ei ole seotud ühegi religiooniga. Teraapia lähtepunktiks on iga inimese enda sisemaailm, tema tõekspidamised, uskumused ja elusituatsioon. Seetõttu on ka teraapiaseansside sisu väga individuaalne.
Holistiline teraapia on intensiivne ja väga tõhus.

miks tulla holistilisse teraapiasse?

Haara oma elu ohjad enda kätte!