Otsing sellest blogist

UUS!!!

Fotograafia žanrid

Raportide fotograafia Fotograafia žanrid Selle suuna eripära fotograafias on see, et peamine osa reporteri niši on hõivatud professionaalide...

esmaspäev, 9. november 2020

Taastav Infra jooga

Picture

Taastav infra jooga

Tule ja proovi seda erilist joogatundi ja avasta enda jaoks midagi uut! Isegi kui arvad, et rahulikum tund pole Sinu jaoks.... Vōta aeg maha ja lase ōpetajal hoolitseda enda eest.
Taastav jooga on keha-meele praktika, kus saad minna rännakule oma sisemaailma ja tuua tähelepanu enda sisse.


Tund toimub tavatemperatuuriga saalis, kus ei kasutata infrapunasoojust.


Milline on joogatund?

Taastav jooga on kombinatsioon sügavast lõdvestusest ja hingamisest, mis avab Sinu keha. Asendites ollakse 10-15 minutit ja seda ilma ühegi pingutuse ja ebameeldivustundeta. Me toetame keha tekkide, polstrite, patjade ja plokkidega, et saavutada täielikult pingevaba olek. Olles nii asendis, Su keha avaneb, vabaneb stressist, meel rahuneb. 
See on koht ja aeg, kus saad võtta aega, mida me just eriti tihti endile ei võimalda. Igapäevane tegevus ja stress matavad enda alla - tegeleme mitmete erinevate asjadega, kodused probleemid, ületöötamine jne.
Taastav jooga aitab taas Sinu energiataset tõsta ning rahustab stressist kurnatud närvisüsteemi.



Kellele see tund sobib?

See joogatund sobib kõigile - nii algajatele kui ka edasijõudnutele jooga harrastajatele, olenemata vanusest ja füüsilisest ettevalmistusest.