Otsing sellest blogist

UUS!!!

Heliograafia

Heliograafia Heliograafia  (prantsuse keeles,  héliographie)  alates  Helios  (Kreeka:  ἥλιος  )  ,  mis tähendab "päike"  ,  ja  ...

kolmapäev, 8. veebruar 2023

Lawrence Singlenton

Lawrence Bernard "Larry" Singleton (28. juuli 1927 - 28. detsember 2001) oli Ameerika kurjategija, kes oli tuntud noorukieas matkajuhi Mary Vincenti kurikuulsa vägistamise ja moonutamise toimepanemise eest Californias 1978. aastal. Ta vägistas Vincenti ja lõikas käed maha, seejärel lahkus vasakult. et ta suri Californias Del Puerto Canyonis Interstate 5 lähedal asuvas truubis. Vincent suutis end ohutuks tunnistada ja tegutses hiljem vägistaja vastu võtmetunnistajana. Pärast 8-aastase 14-aastase karistuse kandmist vanglast vabastatud mõrvas ta hiljem kolme lapse ema Roxanne Hayes. 19. veebruaril 1997 leidis politsei, et Singleton oli verega kaetud, pärast tema pussitamist tema uues kodus.
Lawrence Bernard Singleton 
Sündinud: 28. juuli 1927 Tampa, Florida, USA 
Surnud: 28. detsember 2001 (74-aastane) Starke, Florida, USA 
Amet: Endine kaupmees, meremees Kriminaalne seisund: Surnud Süüdimõistvad otsused: Mõrvad (Florida), vägistamine, inimrööv, kaos, mõrvakatse, seksuaalkuriteod, vargus (California) Kriminaalkaristus: 14 aastat, 8 aastat reaalselt (California), surmanuhtlus (Florida)
Elulugu Singleton sündis Floridas Tampas. Ta töötas meremehena. Esimene süüdimõistmine 29. septembril 1978 korjas Singleton Las Vegasest 15-aastase Mary Vincenti, kui ta matkas Californias Berkeley linnas. Ta koputas teda teadvuseta kelguga, veetis terve öö teda vägistades ja piinas teda, lõigates mõlemad käsivarred luukesega. Singleton arvas, et ta on surnud või peaaegu surnud, ja ta viskas ta 30-jalasest kaljust Interstate 5-le Californias Del Puerto Canyoni lähedal, jättes ta alasti ja veritsedes. Ta leevendas käsivarreverejooksu, muhutades need muda, ja muda surus verejooksu, samal ajal kui ta suutis end kaljult tagasi üles tõmmata. Ta kõndis alasti, verega kaetud ja käsivarreta kolm miili, enne kui ta leidis ja hoiatas mööduvat paari, kes viis ta haiglasse. Singletoni arreteerimise ajaks kandis Vincent proteesivarsi. Kuus kuud pärast rünnakut kohtus Vincent Singletoniga kohtuprotsessil, kus tema ütlused aitasid teda süüdi mõista. Singletonile määrati 14-aastane vanglakaristus, mis oli sel ajal Californias seaduse kohaselt maksimaalne. Eesistuja kohtunik märkis: "Kui mul oleks võimu, saadaksin ta vanglasse kogu oma loomuliku elu." Kui Vincent võitis 2,56 miljoni dollari suuruse tsiviilotsuse Singletoni vastu, ei suutnud ta seda sisse nõuda, kui Singleton paljastas, et ta on töötu, kehva tervisega ja sääste vaid 200 dollarit.
Koos kuriteo eriti õudsete ja kohutavate aspektidega muutus juhtum veelgi kurikuulsamaks pärast seda, kui Singletonile määrati vaid kaheksa-aastane vanglakaristus. Ta suutis oma aega vähendada hea käitumise ja vangla klassiruumis õpetaja assistendina töötamise kaudu. Singletonit arreteeriti Californias Contra Costa maakonnas, kuid ükski linn ei nõustunud tema kohalolekuga, mistõttu pidi ta San Quentini kaldal elama treileris, kuni tema tingimisi aasta hiljem lõppes.
Timei sõnul "" kui võimud üritasid teda ühte Bay Area linna teise elama asuda, viisid vihased rahvamassid ja Tampa "Guardian Angeli" peatükk proteste, karjusid, valisid ja lõpuks võitsid. Rodeos, San Franciscost umbes 25 miili kirdes, oli umbes 500 kohaliku meeleavaldaja rahvamass püsti ja sundisid ohvitsere viima teda hotellitoast relvastatud valve alla. Ametivõimud üritasid teda Concordi raekoja juurest üle tänava majutada, kuid see oli meeleavaldustega rahul ja ka ebaõnnestunud. Ta eemaldati ühest Contra Costa maakonna korterist kuulikindlas vestiga pärast seda, kui 400 elanikku ümbritsesid hoonet, et protesteerida otsuse pärast teda jäädavalt sinna paigutada. Kuberner George Deukmejian käskis Singletoni paigutada tema üheaastase tingimisi kehtivuse ajaks San Quentini territooriumil järelkärusse.
Selle lause peale avaldatud pahameel tõi kaasa Mary Vincenti toetatud õigusaktid, mis takistavad piinamisega kuriteo toime pannud kurjategijate ennetähtaegset vabastamist: 1987. aastal viis Singletoni tingimisi vangistus California "Singletoni seaduseelnõusse", mis kannab 25 - eluaegne lause. (Äke, 1998). Õigussüsteemi leebus šokeeris ja pahandas paljusid. Üks ajakirjanik, kes teda intervjueeris, märkis: "Mind üllatas siiski see, et ta karistust ei saanud. See oli see, et Larry Singleton oli oma kuritegusid mõelnud nii täielikult, et need ei õigustanud üldse karistamist." Vahetult enne Singletoni tingimisi tingimuste lõppemist ütles Singletoni kohtuprotsessis Stanislausi maakonna prokurör Donald Stahl: "Arvan, et kui nüüd midagi on, on tal hullem. Ta pole vastutust võtnud. Ta elab veidral fantaasiamaal ja omandab end iga päev." ei aktsepteeri oma süüd ega otsusta kunagi seda enam teha. "
Kolige Floridasse
Pärast vabastamist naasis Singleton kodumaale Floridasse. 1990. aastal mõisteti ta kaks korda varguses süüdi. 1990. aasta kevadel kandis ta 60-päevast karistust 10-dollarise ühekordse fotokaamera varastamise eest ja talvel sai 3-dollarise mütsi varastamise eest kaheaastase vanglakaristuse. Enne viimase kuriteo eest karistamist kirjeldas ta end kohtunikule kui "segaduses, mudapäine vanamees".
1997. aasta kevadel helistas naaber politseile, et teatada Singletonist Floridas Sulphur Springsi kodus kallale tunginud naisele. Kui politsei reageeris, leidsid nad Roxanne Hayesi surnukeha; teda oli mitu korda ülakehasse torgitud. Hayes oli seksitöötaja ja kolme lapse ema.
Mary Vincent reisis Californias Tampasse, et esineda Singletoni süüdimõistmisel. Tunnistamise ajal kirjeldas ta Singletoni rünnakut ja teemaksu, mille katseprojekt talle oli võtnud. Kohtunik mõistis Singletoni surma. Singleton suri 2001. aastal vähki Põhja-Florida vastuvõtukeskuse vanglahaiglas Floridas Starke'is.

Morbidology Podcast
Morbidology on iganädalane tõeline kuritegevuse podcast loodud ja võõrustas Emily G. Thompson. Kasutades uurimisuuringuid koos esmase audio, Morbidology võtab põhjalikult pilk tõsi kuritegevuse juhtudel üle kogu maailma.
29. septembril 1978 Berkeleys. 15-aastane Mary Vincent oli paljulubav tantsija. Olles töötanud ees laval Lido de Paris Las Vegas, samuti Austraalias ja Hawaii, tema tulevik oli kindlasti otsin helge. Sel saatuslikul pärastlõunal otsustas Mary, et põgeneb kodust ära. Tema vanemad olid läbimas lahutust ja ta vajas natuke aega üksi. Los Angeles oli sihtkoht, ta otsustas.
Kui ta suunas oma pöidla häguste California päikese poole, siis sinine kaubik seiskus tema kõrval. Rooli taga oli endine kaupmees meremees, Lawrence Singleton, suhteliselt pahaaimamatu otsin mees vanaisa funktsioone. Singleton pakkus, et juhib Mary kiirteele 5, millega ta kergesti vastu võttis.
Kui nad lähenesid Kiirteele 5, jätkas Singleton sõitmist. Kui Maarja mõistis, et ta oli läbinud väljalülitumise, haaras ta terava lt ülevaatajapulga, mis istus kõrval kõrval reisija iste ja nõudis ta omakorda auto ümber. Singleton ütles Maryle, et see oli aus viga ja keeras auto ümber pea baxk suunas Interstate 5.

Paar miili mööda teed, Singleton tõmbas auto küljel tee ja ütles Mary ta vaja kasutada urineerida ja et ta ei saa oodata lähima bensiinijaama. Mary otsustas autost välja tulla värske õhu pärast. Kui ta oma pitsi kinni sidus, hiilis Singleton tagant üles ja murdis talle haamriga pea.
Pärast jõhkralt vägistamine ja sodomising teismeline, Singleton katkestas mõlemad käed kirves. Seejärel viskas ta alla 30 jala kulvert Del Puerto Canyon Stanislaus County ja jättis ta surnud.  Kui Singleton jalga lasi, uskus ta, et tappis Mary ja et keegi ei suuda teda kunagi leida. Ta eksis.
Järgmisel hommikul, kaks naist sattus jultunud silmist: Mary Vincent oli komistuskivi mööda teed, alasti, kellel, mis jäi tema moonutatud käed üles õhku. "Ta hoidis oma käsi üleval, et lihased ja veri ei kukuks välja," lugege kohtudokumente.
Ta viidi haiglasse, kus ta suutis esitada Singletoni üksikasjaliku kirjelduse. Komposiitvisand oli nii realistlik, et Singletoni naaber tundis ta ära ja kutsus kohe politsei.

Mary Vincent ja Lawrence Singleton Singletoni kohtuprotsessi ajal.

Tol ajal naeruväärselt leebete seaduste kohaselt mõisteti Singletonile vaid 14 aastat vangistust, mis oli maksimaalne lubatud karistus. Pärast seda, kui Singleton oli sellest karistusest vaid kaheksa aastat ja neli kuud kandnud, vabastati Singleton "hea käitumise" eest. 2 Vahetult enne tema vabastamist, tema psühhiaatriline hindamine lugeda: "Kuna ta on nii väljaspool ühendust oma vaenulikkus ja viha, ta jääb kõrgendatud oht teiste ohutust nii vanglas kui ka väljaspool vanglat." Lisaks, kui vangistatud Singleton oli kirjutanud mitu kirja Vincent advokaat, kus ta ähvardas teda. Pärast tingimisi vabastamist, Vincent oli hirmul, et ta tuleb tagasi lõpetada, mida ta alustas.
Kuni Mary ellu jäi, ei tundnud ta end ellujääjana. Pärast rünnakut langes ta sügavasse depressiooni. Tal olid lootused ja unistused saada tantsijaks, kuid tema taastav operatsioon muutis ta enam kunagi tantsima võimetuks. Ta veetis palju aastaid värisedes selle pärastlõuna mõte. Ta kannatas järeleandmatute luupainajate all ja triivis ühest kohast paika. Ta ei suutnud leida tööd ja ei suutnud isegi endale lubada oma proteesimise käed fikseeritud; ta esitas pankrotiavalduse.
"Ma ei ole kunagi naeratanud üks 21 aastat," Mary ütles 1999. Nüüdseks oli Mary kohtunud mehega nimega Tom ja Duo abiellus. Mary läks on kaks poega ja ta käis Ülikooli Nevada, Las Vegas. Kuigi ta kunagi pidas end ohver, ta sai ellujääja ja ohvri advokaat. Eelnevalt, mõte tema katsumusest traumeeris teda. Aga nüüd, ta oli nüüd valmis rääkima avalikult, et saatuslik pärastlõunal loodab, et see takistab teiste noorte ja mõjutatavad teismelised hääletada.

Kuigi Mary ei suutnud enam tantsida, avastas ta uue talendi: joonistamise. "Ma ei suutnud tõmmata sirgjoont. Isegi valitsejaga keeraksin ma selle kihva. See on midagi, mida ma ärkasin pärast rünnakut, ja minu kunsti oli inspireerinud mind ja andis mulle enesehinnangut," ütles Mary.
Mis sai Lawrence Singletonist pärast tema vabastamist? Ta kolis Floridasse pärast seda, kui California kodanikud jagasid oma pisdinti mõtteüle, et ta vabastatakse tagasi nende kogukonda.  Tegelikult, arvukad protestid tema tingimisi olid lavastatud üle kogu riigi. "Drop Dead, Larry" ja "Get maniakk välja," lugeda mõned nende bännerid.
Paar aastat pärast tema vabastamist, maalikunstnik kutsus politsei pärast tunnistajaks midagi õudne läbi akna kodus ta kõndis mööda Tampa, Florida. Hirmunud helistaja ütles, et ta nägi alasti meest oma kätt ikka ja jälle üle verise naise, kes oli slouched üle tema diivanil. Ta ütles politseile, et kuulis "konte purustamas nagu kanaluud murdumas." Kui politsei saabus, kohtasid neid keegi muu kui Lawrence Singleton. See oli tema kodu ja ta oli üleni verine.
On diivan sees elutuba panna elutu keha Roxanne Hayes, 31-aastane seksitöötaja, kes oli korraldanud kuupäeva Singleton; Ta oli nõus maksma talle $20 seksi eest. Singleton oli pussitanud kolmelapselist ema noaga surnuks.

Roxanne Hayes.

Kui uudised mõrvast Maryni jõudsid, teadis ta oma südames, et peab taas Singletonile vastu astuma. Kuigi ta ei olnud kohustatud tunnistama oma kohtuprotsessi, ta tundis, nagu ta pidi. Seekord ta näeks, et õiglus on kätte toimetatud. "Mind vägistati. Mu käed olid otsast lõigatud. Ta kasutas kirvest. Ta jättis mind surema," ütles Maarja uimastatud kohtusaalile, kui ta osutas Singletonile oma proteesikonksuga.
Assistant State Jay Pruner ütles, et jõhkrus Singleton rünnak Mary ja vägivaldse mõrva Roxanne on põhjus, et soovitati Singleton mõisteti surma. "20 aastat tagasi sattus Mary Vincent hr Singletoni kaubikusse. Umbes 20 aastat hiljem sattus Roxanne Hayes hr Singletoni kaubikusse. Erinevalt Mary Vincentist ei elanud ta üle kohtumist Lawrence Singletoniga."
Maarja tunnistus aitas saata Singletoni surmamõistetute mõistesse, kus ta suri vähki 2001. "Ma tahtsin vaadata tema silmadesse," ütles Mary. "Aga nüüd ma ei saa teada, mida iganes ma otsisin. Mul on tunne, nagu mind peteti jälle."

Singletonist sai kriminaalõigussüsteemi puudujääkide riiklik sümbol. Kui seadused oleksid olnud karmimad poleks Lawrence Singletoni kunagi vabastatud ja Roxanne Hayes oleks veel elus.