Otsing sellest blogist

UUS!!!

Ladestu

Blogi, mis räägib kõigest, mis on Leonhardile oluline ja/või huvitav. Kommenteerige, tellige, lugege, nautige ja õppige. Ladestu  ( inglise ...

teisipäev, 1. oktoober 2024

Elu ei pea olema raske!

Blogi, mis räägib kõigest, mis on Leonhardile oluline ja/või huvitav. Kommenteerige, tellige, lugege, nautige ja õppige.
täpselt nii. Elu võib olla ka kerge. Selleks tuleb ebavajalikest asjadest ja tegudest lahti lasta. Ning see on mõnikord raske. Eriti siis kui sul puuduvad sellel teekonnal toetajad ning lähedased töötavad sellele vastu. 
Selleks, et elu oleks kerge, tuleks suhelda nende inimestega, kes sind alati toetavad. Sellised inimesed tunneb ära selle järgi, et aitavad sind alati, kui sul on neid vaja (ja kui nad sinust liiga kaugel ei ole). 
Lahti tuleks lasta alati pahadest, kibestunud ja vaenulikest inimestest. Ehk tegelikult kõigist, kes sind ei toeta või ei ole näidanud üles huvi sinu ja/või sinu tegevuste vastu. Sama tuleb teha ka nendega, kes töötavad sinu plaanidele vastu ja nendest, kes ei hooli millestki peale omakasu. 
Enamikel juhtudel pole kasu ka nendest inimestest, kes ainult räägivad, aga ise midagi ära ei tee. Kuid mõnikord nad tahavad sellega öelda, et sa teda lihtsalt natukene aitaksid. Viimati mainitud juhul, pead sa lihtsalt tema heaks midagi tegema või lahenduse välja pakkuma ning edasi läheb juba nagu lepase reega. 
Pea meeles!
Üldiselt soovivad inimesed ikkagi üksteisele head. Seetõttu soovivad nad ikka üksteist aidata. Kuid tihti ei saada aru, mis on hea. Sest see, mis ühele on hea, see võib teisele halb olla. Täpselt samamoodi on ka unistuste ja plaanidega. 
Ning selle pealt on lihtne tülli minna. Ning see võib  doominoefektiga viia üksteise kahjustamisest, kes seda teab milleni. 
Kokkuvõte:
Ühesõnaga, elu ei pea olema raske. Elu võib olla väga lihtne, kui sa teed seda, mida sa armastad. Lood enda ümber positiivse ja õnneliku keskkonna (positiivsed, õnnelikud, edukad ja endaga rahulolevad inimesed). Lõikad enda küljest ära kogu negatiivsuse (katkestad sidemed negatiivsete sind mitte toetavate ja arengut pärssivate inimestega). Aitad teisi ja lased ennast aidata (inimesed, kes alati sind toetavad). Lõpetad suhtlemise nendega, kes ainult räägivad, kuid ise olukorra parandamiseks midagi ette ei võta (energiavampiirid; mõttetud inimesed).
Olgem positiivsed ning lugge ainult positiivseid uudiseid (kui üldse).

Kommentaare ei ole: