Otsing sellest blogist

UUS!!!

Elektronkiirlitograafia

Elektronkiirlitograafia  on  fotolitograafiast  välja arenenud eraldiseisev tehnoloogia  pooljuhtmaterjalide  tööstuses  mikrokiipide  valmi...

reede, 6. august 2021

Unistuste Eesti

Blogi, mis räägib kõigest, mis on Leonhardile oluline. Kommenteerige, tellige, lugege, nautige ja õppige.
Unistuste Eesti on esimene postitus minu tulevikuvaatele pühendatud sarjast Unistused. Sinna kuuluvad veel Unistuste Euroopa, Unistuste Maailm jne... .
Unistuste Eesti:
Minu unistuste Eesti oleks uuendusmeelne rohe- ja biotehnoloogiat arendav ja kasutav riik. See riik kaitseks senisest paremini elurikkust, oma metsi ja muid olulisi ökosüsteeme. See riik keelaks ära mürkkemikaalide kasutamise. See riik oleks vähemalt kliimaneutraalne (või isegi plussis). See riik oleks avatud, läbipaistev ja atraktiivne sisserändemaa. See riik võtaks vastu nii palju välismaalastest elanikke, et see ei hävitaks põliselanike rahvust ja kultuuri. Sellel riigil oleks hea välismaalaste lõimumispoliitika ja nii saaks Eesti juurde uusi eestlasi. See riik hoiaks oma keelt ja kultuuri, kuid vajadusel laseks seda ka muuta. See riik kaitseks kõigi inimeste õigusi [kaasa arvatud Eestis elavad välismaalased, välismaal elavad eestlased ja igasugused vähemused (LGBT+, rahvusvähemused jne...)]. See riik oleks kogukonnapõhise taastuva ja jätkusuutliku rohemajandusega. See riik teeks kõik otsused otsedemokraatiat kasutades. Parlament puudub (seda asendab otsedemokraatia), riigipeaks on president, kes valitakse sinna otsedemokraatia kaudu nii kauaks kui rahvas teda toetab. Kõik otsused teevad tavainimesed internetis hääletades või rahvakogunemistel. Otsuste tegemisel põhinetakse teadmistel ja otsuseid teevad oma ala asjatundjad. 
Inimesed on õnnelikud, edukad, positiivsed ning kõigega rahul. Väärtustatakse inimeste elu, selle kvaliteeti ja tervetena elatud aastaid. Rahalist väärtust ehk elustandardit väärtustatakse vähem.
Selles riigis lähtutakse riiklikest ja kohalikest seadustest ja tavadest ning ei rikuta neid. Selles riigis toetatakse ja aidatakse kõiki inimesi. Seaduserikkumiste korral proovitakse rikkujaid õpetada ja suunata, mitte karistada.
Ma tahaks, et Eesti oleks selline riik. Sellisel juhul on see minu unistuste Eesti.

Kommentaare ei ole: