Otsing sellest blogist

UUS!!!

Elektronkiirlitograafia

Elektronkiirlitograafia  on  fotolitograafiast  välja arenenud eraldiseisev tehnoloogia  pooljuhtmaterjalide  tööstuses  mikrokiipide  valmi...

reede, 8. jaanuar 2021

Mõned tarkuseterad

Mõned tarkuseterad, mis on võetud ühest teisest Blogist. Sinna on need omakorda võetud Mihkel Raua raamatust „Kus ma olen ja kuidas sina võid palju kaugemale jõuda“

Mitte kellelgi siin ilmas pole rohkem ega vähem aega kui sinul, kõigil on 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas, aga selle kasutamine on igaühe isiklik asi.
Raha saad sa kulutada täpselt nii palju kui sa teenid ja lotovõidule ega sõbra abile pole mõtet enne palgapäeva loota. Tähendab sa võid loota, aga ühel juhul võid rämedalt pettuda ja teisel juhul pead võla ikka tagasi maksma.
Ära lase end mitte kellegi, eriti veel täiesti võõra inimese arvamusel kõigutada, peamiselt juhul kui tegemist on halvustamisega. Kiitmise peale võib veidi kõrvu liigutada küll.
Ja juhul kui tegeled müügitööga, siis kiida oma potensiaalset teenuse või toote ostjat kasvõi läbi telefoni maailma kõige kaunimaks, peaasi, et teed seda veenvalt.
Kõige olulisem on kasutada neid asju ja oskusi,mis sul on, eelkõige mõistust ja aega ja panna need teenima enda jaoks seda, mida veel lisaks vaja-raha, asju.
(http://loebmidaloed.blogspot.com/2017/04/mihkel-raud-kus-ma-olen-ja-kuidas-sina.html?m=1)

Kommentaare ei ole: