Otsing sellest blogist

UUS!!!

Heliograafia

Heliograafia Heliograafia  (prantsuse keeles,  héliographie)  alates  Helios  (Kreeka:  ἥλιος  )  ,  mis tähendab "päike"  ,  ja  ...

reede, 15. märts 2019

Töökeskkonna ohutegurite analüüs

Tuleb olla hoolikas, et vesi maha ei kukuks, sest siis tekib libe põrand. Libe põrand on ohtlik, sest seal võib libiseda ja kukkuda.
Ohtlikud on ka teel olevad takistused, sest sa ei pruugi neid takistusi näha või sul on käed asju täis ja sa ei saa neid takistusi tee pealt eemaldada.
Ohtlikud on ka teravad tööriistad, sest nendega on oht ennast või teisi vigastada. Näiteks noaga sisse lõigata.
(jahu)tolm:
Jahutolm või tolm võivad tekitada selle aine suhtes allergiat. Allergia võib avalduda nendel, kellel pole varem allergiat olnud. Allergia on immuunsussüsteemi väga äkiline rünnak allergeeni vastu. Immuunsussüsteem võtab allergeeni organismi sattunud võõrkehana ja hakkab selle vastu võitlema.
Kuumad ahjud:
Kuumadele ahjudele vastu minnes võib kõrvetada saada ja kui sa võtad kuumast ahjust plaadi välja, siis tuleb kätte panna pajakindad, sest muidu saavad käed kõrvetada.
Rasked Jahukotid:
Raskete jahukottide liigutamiseks tuleb kasutada õigeid töövõtteid.
Jahukottide liigutamiseks tuleb jahukotid panna käru peale ja sõidutada neid koos käruga.
Seisev töö:
Pagari töö on seisev töö. Pagari töö käib seistes. Seismine väsitab jalgu. Selle ärahoidmiseks tuleb igal võimalusel istuda ja vabal ajal võimelda või sporti teha.

Kommentaare ei ole: